Tuukka Veija — Pihlajalinna

Tuukka Veija

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Plastiikkakirurgi

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri tekee toimenpiteitä ja leikkauksia, joilla muokataan kehon epämuodostumia tai kehoon tulleita vammoja mahdollisimman normaaleiksi ja toimiviksi. Plastiikkakirurgian avulla voidaan myös muokata kehoa esteettisesti asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Olen lääketieteen tohtori ja päätyökseni erikoistumassa plastiikkakirurgiaan. Olen suorittanut monipuolisen kirurgian runkokoulutuksen ja lisäksi aiempaa työkokemusta minulla on niin terveyskeskuksista kuin sairaalapäivystyksistä yleislääkärinä. Potilastyön ohella teen tutkimustyötä erityisesti ihosyöpiin liittyen.

Parasta osaamistani ovat erilaisten ihomuutosten ja pattien arvioiminen ja poistaminen, sekä akuutit ja pitkittyneet haavaongelmat. Teen esimerkiksi kasvojen ihomuutosten poistoja erityisen huolellisesti ja pyrkien mahdollisimman hyvään esteettiseen lopputulokseen. Voit hakeutua vastaanotolleni myös mm. infektio-oireiden, vatsakivun ja urologisten vaivojen ensiarvioon.

Mielenterveysongelmien ja gynekologisten vaivojen suhteen suosittelen hakeutumaan toisen ammattilaisen vastaanotolle.

En tee ajokorttilausuntoja tai pitkäaikaistyökykyarvioita. Hoidan yli 10-vuotiaita lapsia ja aikuisia.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Plastiikkakirurgiaan erikoistuva lääkäri

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki