Veronika Osuala — Pihlajalinna

Veronika Osuala

Gynekologi

Gynekologi on erikoitunut naistentautien hoitoon, hormonaalisiin ongelmiin sekä gynekologisiin toimenpiteisiin.

Perinatologi

Perinatologi hoitaa äidin ja lapsen terveyttä ennen synnytystä, synnytyksen aikana ja sen jälkeen.


Olen naistentautien, synnytysten ja perinatologian erikoislääkäri ja hoidan mielelläni kaikenikäisten naisten, yli 15 v, gynekologisia ja raskauteen liittyviä ongelmia. Minulla on pitkä kokemushistoria gynekologina ja myös synnytyslääkärinä. Vastaanotolleni tulemisen syyt ovat esim. alavatsan kivut, tulehdusepäilyt, vuotohäiriöt, ehkäisymenetelmän aloitus/vaihto, vulvodynia, kierukoiden (ei Gynofix) ja kapseleiden laitto/poisto, vaihdevuosioireet, hormonikorvaushoito, munasarjojen ja kohdun hyvänlaatuiset kasvaimet,  laskeumat, virtsankarkailu, vuositarkastukset, myös poikkeavat PAPA/ HPVPAPA löydökset ja siihen liittyvät jatkotutkimukset ja hoito yms. Hoidan myös ei toivottuja raskauksia potilaan näin haluttaen. Olen perehtynyt myös vulvodyniaan ja sen hoitoon.


Minun erikoisosaamiset ovat raskauteen ja sikiöön kohdistuneet raskaudenaikaiset ongelmat sekä sikiön diagnoostikka ultraäänen avulla. Olen suorittanut perinatologian lisäkoulutuksen, joka on antanut minulle osaamista hoitaa äidin ja sikiön terveydentilaa raskauden sekä synnytyksen aikana ja synnytyksen jälkeen, varhaisessa vaiheessa.

Teen raskaudenaikaiset ultraäänitutkimukset koko raskauden läpi (mutta en yhdistelmäseulontaa), tarvittaessa teen lähetteen NIPT tutkimukseen,  otan kantaa raskauteen liittyvistä ongelmista, mm. synnytyspelosta. Teen myös synnytyksen jälkitarkastuksia. Jos haluaisit keskustella synnytyspelosta tai epäilet, että jälkitarkastukseen mennessä on mielessä monta asiaa, joista haluaisit keskustella, toivoisin, että varaat yhden tunnin ajan. 

Muuten 30 min olisi riittävä aika jälkitarkastusta varten. 

Minun vastaanotolleni saa tulla myös toivosi mukaan tavalliselle äitiysneuvolakontrolille. Minulla ei ole mahdollisuutta käyttää äitiysiPanaa, mutta saat paperillisen neuvolakortin mukaan. 


Työskentelen vastaanottoni lisäksi TAYS:ssa erikoislääkärinä. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

En uusi PKV-lääkkeitä. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynnin hinta ei sisällä toimenpiteitä eikä ultraäänitutkimuksen kustannusta. Laskutus vähintään varatun ajan mukaan. Viikonloppuna laskutus arkipäivän hinnaston mukainen.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti, venäjä
Toimipisteet:

Pihlajalinna Hämeenlinna

Raatihuoneenkatu 10, 13100 Hämeenlinna

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere

Pihlajalinna Tavastia Kamppi

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki