Helmi Kivikangas — Pihlajalinna

Helmi Kivikangas

Pihlajalinna of the Mind
Psychologist

Psykologin etävastaanotolleni voi hakeutua matalalla kynnyksellä omaan tai lapsen/nuoren elämäntilanteeseen tai mielen vointiin liittyvien huolten purkamiseksi ja kartoittamiseksi. Voimme etsiä yhdessä keinoja oman hyvinvointisi tukemiseen tai lapsesi/nuoresi tasapainoisen kasvun ja kehityksen turvaamiseen eri tilanteissa. Lähestymistapani on lämmin, aktiivinen ja asiakaslähtöinen. Minulla on monipuolista kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä niin perheneuvola- ja oppilashuoltotyössä kuin erikoissairaanhoidon lasten- ja nuorisopsykiatrian yksiköissä. Erityisesti perheiden vuorovaikutussuhteiden ja vanhemmuuden tukeminen on lähellä sydäntäni.


Lapsen tai nuoren ongelmissa suosittelen ensin etävastaanottoa tai puhelinaikaa vanhemmalle, jonka yhteydessä voimme tehdä jatkosuunnitelmaa. Pienten lasten auttaminen on tavallisesti vanhempien kanssa työskentelyä.


Avainsanat:  Oman tilanteen selkeytys, ihmissuhdeongelmat, kuormittava tai muuttunut elämäntilanne, jaksaminen, stressi, masennus, minäkuva ja itsetunto, vanhemmuus, parisuhde, huoli lapsesta, huoli nuoresta, nuorten masennus / ahdistus, kriisi, huoli läheisestä


Jos haluat varata ajan ADHD-tutkimuksiin tai saada lisätietoa niistä, soita Mielen huoli -linjalle (puh. 010 312 023 arkisin klo 8-18; puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min. 


Specialisations and tasks:

Psychologist

Child patients:
I treat child patients
Languages:
Finnish
Locations:

Remote appointment