Irina Stolt — Pihlajalinna

Irina Stolt

Lyhytterapeutti
Pihlajalinna of the Mind
Psychiatric nurse
Worry in Mind nurse

Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan luottamuksella kaikenlaisista mieltä askarruttavista asioista, kuten esim. työuupumus, ihmissuhdeongelmat, masennus, ahdistus jne. Voit varata minulle ajan ilman lähetettä.

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja-kätilö (AMK). Tarjoan Mielen Hyvinvoinnin palvelussa lyhytterapiaa kognitiivis-analyyttistä (KAT), sekä hyväksymis- ja omistaumisterapeuttista (HOT) työotetta käyttäen. Lisäksi minulla on lyhytterapeuttisen työotteen koulutus. 

Oma kilpaurheilutaustani nuorena kansainvälisellä tasolla sekä urheilijana, että myöhemmin valmentajana taitoluistelun parissa, tuo ymmärrystä psyykkisen hyvinvoinnin merkityksen tärkeyteen elämässä. Tarjoan tukea nuoren urheilijan paineensietokykvyn hallintaan kilpailutilanteissa tai esimerkiksi urheilun lopettamisen jälkeiseen elämän hallintaan.

Minuun voit olla yhteydessä myös raskausajan eri vaiheissa. Pitkä kokemukseni kätilönä synnytyssalissa Suomessa on tuonut minulle arvokasta laaja-alaista kokemusta ja ymmärrystä liittyen raskaana olevien ja koko perheen mielen hyvinvointiin. Raskaus, synnytys ja synnytyksen jälkeinen aika ovat herkkiä vaiheita, joissa kokonaisvaltaisen tuen tarve korostuu. Stressillä on tutkitusti pitkäaikaisia haittavaikutuksia sikiöön sekä äidin ja koko perheen hyvinvointiin, joten inhimillinen kohtaaminen on erityisen tärkeää raskausaikana.

Kaikki vastaanottoaikani ovat etävastaanottoja. Voit myös varata ajan minulle yksityisasiakkaana, työterveyshuollon asiakkaana tai vakuutusyhtiön asiakkaana.
Specialisations and tasks:

Bachelor of Health Care (Nursing)

The Worry in Mind Nurse

Psychiatric nurse

Child patients:
I treat child patients
Languages:
English, Swedish, Finnish
Locations:

Remote appointment