Jenniina Tulonen — Pihlajalinna

Jenniina Tulonen

Physiotherapist
Sports masseur

Olen fysioterapeutti sekä urheiluhieroja, joka on erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Minulla on myös laaja osaaminen tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiasta. Suurimman osan työurastani olenkin tehnyt tuki- ja liikuntaelinasiakkaiden parissa. Viime vuosina olen äitiys- ja lantionpohjan koulutusten lisäksi käynyt myös niskan, selän, ylä- ja alaraajan suoravastaanottokoulutukset.

Työtä tehdessä on ollut ihana huomata, miten välillä pienilläkin asioilla tai muutoksilla pystytään vaikuttamaan mm. alaselkäkipuihin, raskauden aikaisiin kiputiloihin ja synnytyksestä palautumiseen.

Mieli ja keho toimivat aina yhdessä. Hoidan sinua kokonaisvaltaisesti, ja huomioin sekä psyykkisen että fyysisen jaksamisesi.

Lantionpohjan fysioterapiaan voit tulla mm. virtsan- tai ulosteenkarkailuoireiden, laskeumaoireiden, synnytysvaurioiden, kiputilojen tai seksuaalitoimintojen haasteiden takia.

Äitiysfysioterapiassa olen apunasi odotusajan kivunhoidossa, synnytykseen valmistautumisessa sekä synnytyksestä palautumisessa. Kehoa kannattaa hoitaa erityisesti raskausaikana, ja tässä olen juuri oikea ihminen sinua auttamaan. Jos sinua mietityttää erkauma, arpien palautuminen tai synnytyksen jälkeinen liikunta, niin tervetuloa vastaanotolleni. Katsotaan yhdessä miten saamme sinut parhaaseen mahdolliseen kuntoon.


Käyntihintoihin ei lisätä mahdollisia ilta- tai viikonloppulisiä, eikä tutkimuksista (esim. ultraäänen käyttö) kerry erillisiä lisäkuluja.

Jos sinulla jää kysyttävää, olethan yhteydessä [email protected].

Voit myös seurata toimintaani instagramista @fysiojenniina.

Specialisations and tasks:

Physiotherapist

Child patients:
I treat child patients
Languages:
Finnish
Locations:

Pihlajalinna Turku Keskusta

Yliopistonkatu 29 B, 20100 Turku

Pihlajalinna Turku Kupittaa

Joukahaisenkatu 9, 20520 Turku