Koronarokotus Sotkamo — Pihlajalinna

Koronarokotus Sotkamo

KORONAN TEHOSTEROKOTTEESTA:
Koronan tehosterokotteen voivat saada kaikki yli 18-vuotiaat asuinpaikasta riippumatta. Rokotukseen voivat tulla riskiryhmäläiset sekä riskiryhmään kuulumattomat. Tehosterokotteita tarjotaan yksityisasiakkaille sekä työterveysasiakkaille. Työterveyden asiakkaiden tulee varmistaa työnantajalta, kuuluuko koronan tehosterokotus työterveyshuollon sopimukseen.

Pihlajalinnassa käytössä oleva tehosterokote: Comirnaty Original/Omicron BA.1

Tehosterokotus voidaan antaa, mikäli on saanut kaksi koronarokotusta TAI saanut yhden koronarokotuksen ja sairastanut koronavirusinfektion. Sairastettu korona lasketaan yhdeksi rokotteeksi. Edellisestä koronarokotuksesta tai sairastetusta koronavirusinfektiosta tulee olla kulunut vähintään 3 kuukautta ennen kuin koronan tehosterokotus voidaan antaa. Kotitesti riittää taudin todentamiseen.

Tulethan rokotukseen vain terveenä ja täsmällisesti ajallasi. Ota mukaasi henkilöllisyystodistus tai Kela-kortti. Vointiasi seurataan lääkärikeskuksessa 15 minuuttia rokottamisen jälkeen.

Varaudu todentamaan saamasi aiemmat koronarokotukset rokotustodistuksella / näyttämällä vastaavat tiedot Omakannasta.

Tarvittaessa voit tarkistaa/perua varauksesi Pihlajalinnan nettisivulla Omat tiedot -kautta tai soittamalla 010 312 010. 

Specialisations and tasks:

Registered nurse

Occupational health nurse

Child patients:
I treat child patients
Locations:

Pihlajalinna Vuokatti

Torikatu 1, 88600 Sotkamo