Pirjo Kumpulainen — Pihlajalinna

Pirjo Kumpulainen

Psychiatrist

Olen aikuispsykiatrian erikoislääkäri ja minulla on neuropsykiatrian osaamista. Valmistunut Itä-Suomen yliopistosta.

Sydäntäni lähellä ovat aikuisten polikliiniset mielenterveydenongelmat. Potilaan kohtaaminen, tarkemmat psykiatriset tutkimukset ja hoidon suunnittelu ja sen seuraaminen yhdessä potilaan ja hänen hoitoonsa kuuluvan tiimin kanssa vie meidät yhteiseen tavoitteeseen, holistisella ajatuksella.

Hoidan psykiatrian aikuispotilaita. Olen perehtynyt aikuisten ADHD/ADD:n ja muiden neuropsykiatristen häiriöiden hoitoon. Varaathan ajan kollegalleni, mikäli aika tulee lapselle.

Huomaathan, että kaikki vastaanottoni toteutuvat etäyhteydellä, tulkin kanssa asioivia suosittelen varaamaan ajan lääkärikeskukseen.

En määrää etävastaanotolla PKV-lääkkeitä, enkä uusi muiden tekemiä PKV-reseptejä.

Tervetuloa vastaanotolleni!


Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen.

Ensimmäistä kertaa psykiatrin vastaanotolle tulevan käyntiin vastaanottaja varaa aikaa noin 90-120min, josta itse vastaanottoaika on noin 45-60min. 

Specialisations and tasks:

Specialist in psychiatry

Child patients:
I do not treat child patients
Languages:
Finnish
Locations:

Remote appointment