Sandra Sandman — Pihlajalinna

Sandra Sandman

Vaccination consultation for travellers

The vaccination nurse recommends necessary tourist vaccines based on age, health, previous vaccinations and the nature, length and destination of the trip. The price of the service is €20.

Voit tulla vastaanotolleni haavahoitoon, korvahuuhteluun, ompeleiden ja hakasten poistoon sekä verenpaineen mittaukseen. Annan myös erilaisia injektioita ja injektioiden pistosohjausta. Lisäksi rokotan ja annan esimerkiksi matkailijarokotusneuvontaa. Rokotusneuvontaa on saatavilla myös puhelinvastaanottona. Annan PEF-ohjausta. Voit tulla myös kyynärsauvojen ja muiden tukien (esim. rannetuet) sovitukseen ja käytön opastukseen. 

Yksikössä saatavilla olevat influenssarokotteet: 

Fluarix Tetra 39 € (soveltuu kaikille 6 kk täyttäneille ja sitä vanhemmille) 

Efluelda 85.91 € (korkea-annoksinen rokote yli 60-vuotiaille)

Hinnat sisältävät rokoteaineen ja pistoksen. Muita kuluja ei tule. Ottamalla rokotteen suojaat itseäsi ja lähimmäistäsi influenssavirukselta. Varaathan jokaiselle perheenjäsenelle oman rokotusajan.   

Sairaanhoitajat antavat toimipisteessämme myös seuraavia rokotteita: Twinrix (A+B-hepatiitti), Havrix (A-Hepatiitti), Engerix (B-hepatiitti), DiTeBooster (jäykkäkouristus+kurkkumätä), Boostrix (jäykkäkouristus+hinkuyskä+kurkkumätä), Ticovac, Encepur (puutiaisaivokuume), Prevenar, Apexxnar (pneumokokki), Shingrix (vyöruusu), Stamaril (keltakuume), Typhim Vi (lavantauti), Dukoral (kolera), Verorab (rabies), Nimenrix (meningokokki,) Varilrix (vesirokko), Ixiaro (japanin aivokuume)

Rokotamme myös lapsia. Varaathan jokaiselle perheenjäsenelle oman rokotusajan.   


Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Specialisations and tasks:

Bachelor of Health Care (Nursing)

Bachelor of Health Care (Public health nurse)

Child patients:
I treat child patients
Languages:
Finnish, Swedish, English
Locations:

Pihlajalinna Tavastia Kamppi

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki