Koronavirustestaus Finnairin asiakkaille

See page in English.

Teemme yhteistyötä Finnairin kanssa, jotta voit aloittaa matkasi luottavaisin mielin. Yhteistyö koskee asiakkaita, jotka ovat lähdössä Finnairin lennolle ja tarvitsevat koronavirustestituloksesta todistuksen. Autamme sinua saamaan todistuksen oikea-aikaisesti.

Meiltä saat tarvittavan testin sekä todistuksen testituloksesta. Todistuksen saat sähköpostitse siihen osoitteeseen, jonka ilmoitat ajanvarauksen yhteydessä. Testitulos siirtyy automaattisesti myös Omakantaan.

Huomioithan, että matkustukseen liittyvät ohjeistukset voivat muuttua nopeasti ja niiden tarkistaminen on matkustajan vastuulla.

Hintamme Finnairin asiakkaille:

• PCR-testi (RT-PCR) 93 €
• Antigeenitesti 80 €

Testien hinnat sisältävät lähetteen, testin ja sähköisen negatiivisen testitodistuksen. Sopimushinta on käytettävissä vain kerran varattua lentoa kohden. Testiaika täytyy olla varattu kohdemaan vaatimusten mukaisesti. Asiakas vastaa itse kohdemaan testivaatimusten ja -aikojen noudattamisesta.

Pihlajalinnalla on oikeus muuttaa veloitettavan maksun hintaa normaalin hinnastomme mukaiseksi, mikäli sopimushintaan oikeuttavia ehtoja ei ole noudatettu.

Yhteistyöhintoihin oikeutetut henkilöt:

Yhteistyöhinnat koskevat asiakkaita, jotka ovat lähdössä Finnairin lennolle:

• Asiakas, jolla on lippu Finnairin lennolle tai Finnairin myymä lentolippu kumppanilentoyhtiön lennolle.
• Asiakas, joka on ostanut matkatoimiston myymään pakettimatkan, johon kuuluu Finnairin lento.

Ajanvaraus

Voit varata ajan koronavirustestiin niistä Pihlajalinnan toimipisteistä, jotka tarjoavat koronatestausta. Huomioithan, että antigeenitestausta ei tarjota kaikissa toimipisteissä. Ajanvarauksen yhteydessä tulee ilmoittaa lentolipun numero tai matkanjärjestäjän varaustunnus.

Huomioithan, että testipisteellä näytteenottajalle tulee esittää lentolippu tai kuva lentolipusta.

Mikäli tarvitset PCR-testin voit varata ajan testiin alla olevasta linkistä.

Varaa aika PCR-testiin.

Mikäli tarvitset antigeenitestin voit varata ajan testiin alla olevasta linkistä.

Varaa aika antigeenitestiin.