Vastuulääkäripalvelu ja Lääkäriliiton laatupalkinto

Ikäihmisten hoitoon suunniteltu vastuulääkäripalvelu on saanut Lääkäriliiton vuoden 2015 laatupalkinnon. Palkinto myönnettiin hyvistä hoitotuloksista ja palvelun vaikuttavuudesta. Kyseessä on ensimmäinen Lääkäriliiton laatupalkinto, joka on annettu perusterveydenhuollon yksityiselle palveluntuottajalle.

Vastuulääkäripalvelulla tuotetaan lääkäripalveluja ikäihmisille heidän omassa asumisympäristössään, niin kotihoidossa kuin kunnallisissa ja yksityisissä hoivakodeissa. Lääkäriliitto painottaa laatupalkinnon perusteluissa, että palvelu hyödyttää potilaita selvästi ja lisää terveydenhuollon toimivuutta.

Vastuulääkäripalvelun lähtökohta on jokaisen potilaan yksilöllinen hoidon tarve. Lääkärit tekevät potilaille kokonaisvaltaisen arvion ja hoitosuunnitelman. Kokenut, potilaan kokonaistilanteen tunteva lääkäri vastaa potilaan päivittäisestä hoidosta yhdessä kotihoidon tai hoivakodin henkilökunnan kanssa. Lääkäripalvelu on saatavilla ympäri vuorokauden.

Palkinto on ennen kaikkea lääkärikollegion tunnustus laadukkaille lääkäripalveluille, joissa potilas ja hänen tarpeensa ovat etusijalla. Monista sairauksista huolimatta ikäihmisellä on oikeus mahdollisimman hyvään elämänlaatuun sekä toimintakykyyn tähtäävään hoitoon omassa kodissaan tai hoivakodissa ilman hoitovastuun pallottelua.

Lue lisää palkinnosta Lääkäriliiton sivuilta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Julkisen myynnin yhteystiedot