Työmestarit

Työmestarit ovat kuntoutuksen ja työhön paluun erityisasiantuntijoita lakisääteisten vakuutusten asiakkaille Pihlajalinnassa. Työmestareiden palvelu on valtakunnallinen.

Työmestari auttaa asiakasta työhön paluuseen ja etuuksiin liittyvissä asioissa nopeasti työtapaturman tai liikennevahingon jälkeen. Työmestari auttaa asiakasta löytämään keinoja kuntoutumisen edistämiseen. Palvelun tavoitteena on varmistaa asiakkaan oikea-aikainen työhön palaaminen tapaturman jälkeen. Palveluun ohjaudutaan asiakkaan hoitotiimin tai vakuutusyhtiön lähettämänä.

Mikäli asiakas on vaarassa menettää ammattinsa tai työnsä tapaturman vuoksi, tarjoamme myös ammatillisen kuntoutuksen palveluja uuden ammatin tai koulutuksen löytämiseksi. Ammatillisen kuntoutuksen palveluihin tarvitaan aina vakuutusyhtiön maksusitoumus.

Työmestari tekee yhteistyötä asiakkaan hoitotiimin sekä tarvittaessa työnantajan, työterveyshuollon, vakuutusyhtiön ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Mikäli asiakkaalla on tarve päästä työmestarin vastaanotolle, hän voi olla yhteydessä omaan hoitotiimiinsä ja pyytää ajanvarausta työmestarille. Ohjausta työmestaripalveluun voi pyytää myös vakuutusyhtiöstä.

Työmestareiden palvelu on saatavilla valtakunnallisesti. Suurimmilla sairaalapaikkakunnilla työmestarit palvelevat kasvokkain.

Tutustu Pihlajalinnan työmestareihin:
Liisa-Maija Yliniitty
Taru Ottelin
Katri Pajuluoto
Susanna Jansen
Tuija Istolainen
Tuuli Mähönen