Kun tapaturma yllättää, Pihlajalinna päivystää

Tiesitkö, että voit hakeutua yksityiseen terveydenhuoltoon myös tapaturman sattuessa? Pihlajalinnan tapaturmapäivystyksissä saat nopean ja oikean hoidon tapaturmaisesti tulleisiin vammoihin. Päivystykseen voi saapua myös ilman ajanvarausta!

Pihlajalinnan tapaturmapäivystykset toimivat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Turussa ja Oulussa. Tapaturmapäivystyksissä hoidetaan kaikenikäisiä asiakkaita, ja paikalla päivystää aina ortopedi.

Voit varata ajan tapaturmapäivystykseen verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa joka päivä ympäri vuorokauden.

Tapaturmapäivystykseen voi tulla myös ilman ajanvarausta. Kaikki ennen toimipisteen sulkemisaikaa sisään tulleet potilaat pääsevät vastaanotolle.

Mitä vaivoja tapaturmapäivystyksessä hoidetaan?

Tapaturmapäivystyksissä hoidetaan kaikenlaisia tapaturmaisesti tulleita vammoja. Tyypillisiä tapaturmavammoja ovat esimerkiksi urheillessa, töissä, liikenteessä, kotona tai liukastuessa sattuneet nilkan nyrjähdykset, polven vääntymiset, jalkaterävammat, ranne- tai käsivammat, muut nivelvammat, päävammat ja haavat.

Tyypillisiä tapaturmavammoja ovat

  • venähdykset
  • nyrjähdykset
  • murtumat
  • haavat.

Mitä palveluita tapaturmapäivystyksissä on?

Kaikissa Pihlajalinnan tapaturmapäivystyksissä on aina paikalla tuki- ja liikuntaelinsairauksiin erikoistunut lääkäri eli ortopedi. Joissakin toimipisteissä päivystää myös käsikirurgi. Voit siis olla varma, että saat tapaturman jälkeen ensiluokkaisen diagnoosin ja hoidon vaivaasi. Nopea, oikeaoppinen hoito jouduttaa tapaturmavammojen paranemista merkittävästi.

Lisäksi sinua palvelevat tapaturmapäivystyksissä muun muassa sairaanhoitajat, haavahoitajat ja kipsarit. Hoidontarpeesi kiireellisyys arvioidaan vastaanotolla, ja sinut ohjataan ripeästi oikean lääkärin tai erikoislääkärin vastaanotolle, kuvantamispalveluihin tai laboratoriokokeisiin.

hoitopolku uusi
Tapaturman sattuessa hoitopolkusi voi edetä näin.

Kattavat ja nopeat kuvantamis- ja laboratoriopalvelut ovat käytettävissä tapaturmapäivystysten aukioloaikoina, myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä.

Saat tapaturmapäivystyksestä vammasi hoitoon myös kattavan jatkosuunnitelman ja kotihoito-ohjeet. Tarvittaessa sinut ohjataan joko tietyn erikoisalan asiantuntijalle kuten olkapää-, selkä- tai polvikirurgille, leikkaushoitoon tai kuntoutukseen.

Yhteistyö vakuutusyhtiöiden kanssa helpottaa asiointia

Pihlajalinna tekee yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, joten maksusitoumukset ja korvauspäätökset onnistuvat jouhevasti. Voit olla yhteydessä vakuutusyhtiöösi jo ennen saapumistasi tapaturmapäivystykseen, jolloin suorakorvaukset ja jatkotutkimukset onnistuvat helpoiten. Tarvittaessa voit olla yhteydessä vakuutusyhtiöösi myös käyntisi jälkeen.

Lue lisää vakuutusasiakkaiden asioinnista täältä.

Tapaturmapäivystys palvelee vuoden jokaisena päivänä

Tapaturmapäivystyksemme ovat avoinna vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä. Voit varata ajan tapaturmapäivystykseen verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa joka päivä ympäri vuorokauden. Huomaathan, että voit tulla tapaturmapäivystykseen myös ilman ajanvarausta!

Tarkista paikkakuntakohtaiset aukioloajat ja muut tiedot tapaturmapäivystyksistä: