Erämaksu

Erämaksulla rahoitat hoitosi helposti ja joustavasti. Voit hakea rahoituspäätöksen vaivattomasti Svea Bankin verkkosivujen kautta tai Pihlajalinnan toimipisteestä ennen hoitoa, toimenpidettä tai leikkausta.

Erämaksulla voit jakaa ostosi osiin jopa 60 kuukaudelle, ja rahoitusta voit hakea aina 15 000 euroon saakka. Saat luottopäätöksen nopeasti, viimeistään seuraavana arkipäivänä, ja kuukausierän sekä takaisinmaksuajan voit määritellä oman tarpeesi mukaan. Tarjoamme 30-60 päivän takaisinmaksuajan korottomasti ja kuluttomasti.

Näin Svea Bankin erämaksu toimii:

  1. Tee hakemus verkossa tai toimipisteessämme.
    Erämaksun ennakkopäätös kannattaa hakea hieman suuremmalle summalle kuin hoitosi kustannusarvio on. Muistathan tiedustella kustannusarviota hoitavalta lääkäriltäsi tai toimipisteestä ennen rahoituksen hakemista.
  2. Valitse omiin tarpeisiisi sopiva kuukausierä ja takaisinmaksuaika.
  3. Saat luottopäätöksen nopeasti, viimeistään seuraavana arkipäivänä.
  4. Laskun saat sähköpostiisi tai kotiisi.

Erämaksu on kertaluotto, jonka saamisen ehtona on hyväksytty luottopäätös, vähintään 21 vuoden ikä ja vakituinen osoite Suomessa. Tarkistamme hakijan luottotiedot sekä teemme kyselyn Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmään. Kielteisen luottopäätöksen saaneella on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Bankin asiakaspalveluun.

Esimerkkilaskelma:

Erämaksun tyypillistä käyttöä kuvaava luotto 500 €, maksuaika 10 kk. Luottokustannukset yhteensä 40,02 € (avausmaksu 5 €, korko 15 % (kuitenkin enintään KSL 7:17 a § mukainen enimmäiskorko) ja käsittelykulu 0 €/kk), todellinen vuosikorko 18,50 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta 540,02 €. Kuukausilyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmassa 53,50 €. Svea voi sopia kauppiaan kanssa poikkeavista hinnoista. Sinulle myönnetty rahoituspäätös on voimassa 60 päivää.

“Vakuutusyhtiön maksusitoumus” tarkoittaa vakuutusyhtiön antamaa sitoumusta.

Hoidot ja toimenpiteet, jotka tähtäävät terveyden sekä toiminta- ja työkyvyn palauttamiseen tai ylläpitämiseen ovat arvonlisäverottomia (alv 0%). Esteettinen kirurgia ja -hoito on arvonlisäverollista (alv 24%), kun kyse on ulkonäön muuttamisesta palvelun ostajan toiveiden mukaiseksi.

HAE ERÄMAKSUPÄÄTÖS VERKOSSA

Lähetä tekstiviestillä avainsana pihlajalinna numeroon 045 739 50161, saat paluuviestillä linkin hakemuksen täyttämiseen verkossa.

Voit tutustua luoton ehtoihin sekä Svea Bankin tietosuojaselosteeseen etukäteen täällä.

Luotonantaja Svea Bank AB, Filial i Finland, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki, asiakaspalvelu puh. 09 4242 300 tai yhteydenottolomakkeella.