Hinnastot

Hinnastoissa ovat yleisimpien tutkimusten hinnat sekä vastaanottojen alkaen-hinnat. Vastaanottojen hinnat ovat lääkäri- ja asiantuntijakohtaisia. Löydät tarkat hinnat lääkärin tai asiantuntijan omista tiedoista verkkopalvelun Asiantuntijat-osiosta. Vastaanottohintoihin lisätään toimistomaksu.

Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja.

Vastaanottokäynnillä tehtävistä lausunnoista, laboratorio- ja röntgentutkimuksista, toimenpiteistä, rokotteista sekä lääkkeistä ja tarvikkeista veloitamme erikseen. Puhelimitse tutkimustulosten kertominen ja hoidosta päättäminen sisältyvät yksityisasiakkailla pääsääntöisesti vastaanoton hintaan. Muusta puhelimessa tapahtuvasta, vastaanottoon rinnastettavasta neuvonnasta lääkäri saattaa laskuttaa erikseen.

Yleishinnasto, Pihlajalinna lääkärikeskukset

Kela-korvaus

Pihlajalinnassa on Kela-korvauksissa käytössä valtakirjamenettely. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakas saa sairausvakuutuskorvauksen maksaessaan käyntinsä Pihlajalinnassa.

Valtakirjamenettely koskee seuraavia toimintojamme: yleis-, erikois- ja hammaslääkärillä käynti, laboratoriotutkimukset (poikkeuksena pakettitutkimukset), kuvantamistutkimukset, fysioterapia- ja sairaalapalvelut.

Korvauksen maksun edellytyksenä on, että asiakas esittää kassalla maksaessaan voimassa olevan Kela-kortin.

Lisätietoja hinnoistamme saat asiakaspalvelustamme p. 010 312 010.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ajan peruuttaminen