Reseptin uusinta

Reseptin voi uusia, kun alkuperäisen reseptin kirjoittamisesta tai uusimisesta on kulunut alle 28 kuukautta (PKV-lääkemääräyksissä alle 16 kuukautta). Lääkäri voi pyytää asiakkaan tarvittaessa käymään vastaanotollaan tai tutkimuksissa ennen reseptin uusimista.

Reseptin uusinta etälääkärissä
Voit uusia reseptin nopeimmin Pihlajalinnan etälääkärin vastaanotolla. Vastaanotto on avoinna klo 7−23 vuoden jokaisena päivänä. Reseptin uusiminen vie yleensä 10 minuuttia, josta veloitetaan hinnaston mukaisesti. PKV-lääkkeitä ja vastaavia lääkkeitä ei voi uusia etälääkärin vastaanotolla. Pihlajalinnan etälääkärisovellus on ladattavissa iPhonelle App Storesta ja Android-laitteille Google Playsta.

Reseptin uusinta puhelimitse
Asiakaspalveluumme soittamalla voi varata lääkärille puhelinvastaanottoajan reseptin uusimista varten. Lääkäri voi veloittaa reseptin uusinnasta. Reseptin uusiminen maksetaan erillisellä laskulla.

Asiakaspalvelumme tavoitat numerosta 010 312 010.

Reseptin uusinta Pihlajalinnan lääkärikeskuksessa
Reseptin voi viedä lääkärikeskuksen kassalle uusittavaksi. Resepti uusitaan mahdollisimman pian sopivan lääkärin vapauduttua. Uusiminen ei kuitenkaan välttämättä onnistu odottaessa. Lääkäri voi veloittaa reseptin uusinnasta. Maksu veloitetaan kassalla.

Toimipisteiden yhteystiedot
Sähköinen lääkemääräys