Anna Maria Ikonen — Pihlajalinna

Anna Maria Ikonen

Ortopedi

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten lihasten, nivelten ja luiden sairauksiin ja tapaturmiin. Traumatologi tutkii ja hoitaa tapaturmien seurauksena syntyneitä vammoja kirurgisesta näkökulmasta.

Olen ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri. Erikoistumiseni alusta saakka olen ollut erityisesti kiinnostunut tapaturmapotilaiden hoidosta, mutta vastaanotolla hoidan mielelläni myös pidempään vaivanneita olkapää-, polvi- ja selkäongelmia. Hoidan kaikenikäisiä potilaita. Leikkauskokemukseni painottuu ortopedisten vammojen leikkaamiseen.

Olen pitänyt päätoimisesti yksityisvastaanottoa vuodesta 2020 ja pidän siitä, että pystyn tarjoamaan sujuvaa hoitoa ja luomaan henkilökohtaisia suhteita potilaisiini. Äidinkieleni on suomi, lisäksi puhun sujuvasti englantia ja tarvittaessa vastaanotolla ruotsia tai saksaa. Valmistuin lääketieteen lisensiaatiksi maaliskuussa 2003, jonka jälkeen työskentelin aluksi sekä anestesialla että terveyskeskuslääkärinä. Aloitin kirurgiaan erikoistumisen vuonna 2006 ja vuodesta 2015 työskentelin erikoislääkärinä HUSissa Töölön, Peijaksen ja Jorvin sairaaloiden ortopedisten päivystyspotilaiden kanssa sekä Helsingin Yliopiston lääketieteen opiskelijoiden kliinisenä opettajana. Olen kehittänyt ammattitaitoani osallistumalla kotimaisiin ja kansainvälisiin koulutuksiin 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, arkisin alkaen, 20 min: 110 euroa

Vastaanottokäynti, lauantaisin alkaen, 20 min: 143 euroa

Vastaanottokäynti, sunnuntaisin alkaen, 20 min: 220 euroa

Vastaanottokäynti, juhlapyhinä alkaen, 20 min: 220 euroa

Vastaanottokäynti, arkisin alkaen, 30 min: 150 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, ruotsi, englanti, saksa
Toimipisteet:

Pihlajalinna Pikku Huopalahti

Puutarhurinkuja 2, 00300 Helsinki