Helka Sahi — Pihlajalinna

Helka Sahi

Ihotautilääkäri

Ihotautilääkäri tutkii ja hoitaa allergioita, ihon sairauksia sekä iho-ongelmia.

Tervetuloa vastaanotolleni! 

Erityisosaamistani ovat ihosyöpien ja ihon hyvänlaatuisten muutosten diagnostiikka ja hoito. Pyrin ihotarkastusten yhteydessä selkeisiin jatkohoito-ja omaseurantaohjeisiin. Pienet toimenpiteet onnistuvat yleensä ensikäynnillä, tarvittaessa sovitaan erillinen toimenpideaika. Teen Helsingin yliopistossa tutkimustyötä harvinaisten ihosyöpien parissa.

Ihosyöpien lisäksi olen kiinnostunut aknesta ja muista paisetaudeista, kuten ruusufinnistä, hidradenitis suppurativasta, sekä sukuelinten ja muiden limakalvoalueiden ihosairauksista. Kynsisairaudet ja -toimenpiteet kuuluvat osaamisalueisiini. 

Käytän ihomuutosten ja mm. ruusufinnin ja arpien hoidossa tarvittaessa apuvälineenä erityyppisiä laser-laitteita. Teen myös kosmeettisia laserhoitoja, kuten valovauriomuutosten ja pintaverisuonten laserointia. Kasvojen ja kaulan kosmeettisissa botuliinitoksiinihoidoissa keskityn aina kokonaisvaltaiseen tulokseen yksittäisten ryppyjen sijaan. Kosmeettisten botuliinitoksiinipistosten tulos pyritään kontrolloimaan vastaanotolla n. 2 viikon kuluttua hoidosta.

En tee täyteainehoitoja. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ihotautien erikoislääkäri

Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 20 min: 106 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 154 euroa

Vastaanottokäynti, 45 min: 198 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Toimipisteet:

Pihlajalinna Pikku Huopalahti

Puutarhurinkuja 2, 00300 Helsinki