Markus Parkkinen, Lääketieteen tohtori — Pihlajalinna

Markus Parkkinen

Ortopedi

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten lihasten, nivelten ja luiden sairauksiin ja tapaturmiin. Traumatologi tutkii ja hoitaa tapaturmien seurauksena syntyneitä vammoja kirurgisesta näkökulmasta.

Lääketieteen tohtori

Olen ortopediaan ja traumatologiaan erikoistunut lääkäri.  Ominta osaamisaluettani on polven ja nilkan alueen vammojen hoito ja tähystyskirurgia. Teen mm risti- ja sivusiteiden leikkauksia, nivelkierukkavammojen korjauksia ja  polvilumpiota stabiloivia toimenpiteitä. Hoidan myös alaraajan murtumia sekä virheasentojen korjausleikkauksia. 


Toimin Pihlajalinna Pikku Huopalahden sairaalan ylilääkärinä. Aiempi virkatyöni oli HUS Töölön sairaalan alaraajayksikössä, jonka kautta omaan pitkän kokemuksen erilaisten alaraajaongelmien hoitamisesta. Väitöskirjatyöni olen tehnyt sääriluun yläosan murtumista.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti 20 min arkisin klo 9-21, 20 min: 110-130 euroa, Vastaanottokäynti 20 min arkisin klo 21-22: 180 eur, Vastaanottokäynti 20 min la klo 9-18 165 eur, Vastaanottokäynti 20 min la klo 18 jälkeen ja su 220 eur, Vastaanottokäynti 20 min juhlapyhä 242 eur

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra (Munkkivuori)

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki

Pihlajalinna Pikku Huopalahti

Puutarhurinkuja 2, 00300 Helsinki