Matti Tolonen, Lääketieteen tohtori — Pihlajalinna

Matti Tolonen

Gastrokirurgi

Gastrokirurgi eli vatsaelinkirurgi tutkii ja hoitaa vatsaontelon elinten sairauksia avo- ja tähystyskirurgisin menetelmin.

Lääketieteen tohtori

Olen vatsaelinkirurgian erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori. Hoidan päätyökseni päivystyskirurgisia potilaita HUS Meilahden Tornisairaalassa Helsingissä, lisäksi omaan myös kansainvälistä työkokemusta. 

Erityisosaamistani ovat vatsakivun syiden selvittely ja kaikki niiden hoitomuodot. Hoidan myös akuutin vaiheen jälkeen haimatulehdusten ja muiden vatsan alueen tulehdusten jälkitiloja, vatsavammoja sekä mahasuolikanavan verenvuotoja. Luennoin säännöllisesti kotimaassa ja ulkomailla sekä toimin aktiivisesti maailman, Euroopan ja USA:n päivystys- ja traumakirurgian yhdistyksissä. Lisäksi teen tutkimusta sekä koulutan päivystys- ja traumakirurgiaa Suomessa ja kansainvälisesti. 

Olen helposti lähestyttävä, kuunteleva ja kokonaisvaltaisesti ihmisen huomioon ottava lääkäri. Tutkin ja hoidan laaja-alaisesti yleis- ja vatsaelinkirurgisia potilaita, teen vatsan alueen leikkauksia sekä mahalaukun tähystyksiä. Hoidan myös peräpukamia ja teen kirurgisia pientoimenpiteitä vastaanoton yhteydessä. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 20 min: 120 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 150 euroa

Vastaanottokäynti, 40 min: 180 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
englanti, suomi, ruotsi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra (Munkkivuori)

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki