Mikko Savolainen — Pihlajalinna

Mikko Savolainen

Plastiikkakirurgi

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri tekee toimenpiteitä ja leikkauksia, joilla muokataan kehon epämuodostumia tai kehoon tulleita vammoja mahdollisimman normaaleiksi ja toimiviksi. Plastiikkakirurgian avulla voidaan myös muokata kehoa esteettisesti asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Plastiikkakirurgiassa minua viehättää työn tarkkuus, monipuolisuus ja useimmiten näkyville jäävä lopputulos. Sairaalatyössä olen tekemisissä päivittäin traumojen, infektioden, vartaloa muokkaavan kirurgian ja syöpäkirurgian kanssa. Lisäksi olen perehtynyt esteettiseen kirurgiaan ja suorittanut mm. stipendiohjelman maailman kuululla esteettisellä Kuzbari Klinikalla Wienissä. Minulla on 10 vuoden kokemus työskentelystä kirurgian parissa. Lisätietoja löydät sivuiltani plastiikkakirurgimikkosavolainen.com 

Erityinen mielenkiinnon kohteeni on rintakirurgia ja silmäluomikirurgia. Esteettisissä toimenpiteissä pyrin mahdollisimman luonnollisen näköiseen lopputulokseen potilaan toiveita kuunnellen. Pihlajanlinnassa teen silmäluomikirurgiaa, rintakirurgiaa (pienennykset, suurennukset, muodon korjaukset, kohotukset ja rasvansiirrot), pistoshoidot (botox ja hyaluronihappo), vartalon muokkaukset (rasvaimut ja rasvansiirrot, vatsanahan kiristykset, laihtumisen jälkeiset korjaukset), pientoimenpiteet (ihomuutosten tai ihonalaiskudos muutosten poisto), pakaravaon kystat (sinus pilonidalis), krooniset haavat, palovammat, arvet.  

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, suomi, ruotsi, viro
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kuopio Leväsentie

Leväsentie 1, 70700 Kuopio

Pihlajalinna Pikku Huopalahti

Puutarhurinkuja 2, 00300 Helsinki