Tatu Mäkinen, Dosentti, Lääketieteen tohtori — Pihlajalinna

Tatu Mäkinen

Päivystys
Ortopedi

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten lihasten, nivelten ja luiden sairauksiin ja tapaturmiin. Traumatologi tutkii ja hoitaa tapaturmien seurauksena syntyneitä vammoja kirurgisesta näkökulmasta.

Dosentti, Lääketieteen tohtori

Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön vammojen ja nivelvaivojen hoitoon. Erityisosaamisaluettani ovat polven ja lonkan sairaudet ja vammat, urheilu- ja rasitusvammat ja muut tapaturmat. Pidän vastaanottoa myös etänä.

Toimin Pihlajalinna Dextran ylilääkärinä. Olen toiminut tekonivelkirurgina HUS Tekonivelkeskuksessa vuodesta 2013-2017. Vuosina 2014–2015 suoritin tekonivelkirurgian kliinisen lisäkoulutusjakson (clinical fellowship in Adult Lower Extremity Reconstruction) Toronton yliopistossa, Kanadassa. 

Kliinisen työn lisäksi olen julkaissut yli 50 tieteellistä artikkelia, ohjannut 5 väitöskirjaa ja toiminut vastaväittäjänä niin Suomessa kuin ulkomailla. Olen aktiivisesti opettanut erikoistuvia lääkäreitä sekä toiminut Euroopan ortopeditentin kuulustelijana vuodesta 2015. 

Vapaa-aikani kuluu lasten urheiluharrastusten parissa (PKKU, VSK-U, KJT Hockey). 

Hoidan potilaani vahvalla ammattitaidolla yksilölliset tarpeet huomioiden. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Tekonivelkirurgian asiantuntijalääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki

Pihlajalinna Levi

Levintie 1590, 99130 Levi

Pihlajalinna Pikku Huopalahti

Puutarhurinkuja 2, 00300 Helsinki