Takaisin
Thomas Ibounig — Pihlajalinna

Thomas Ibounig

Päivystys
Ortopedi

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten lihasten, nivelten ja luiden sairauksiin ja tapaturmiin. Traumatologi tutkii ja hoitaa tapaturmien seurauksena syntyneitä vammoja kirurgisesta näkökulmasta.

Olen ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri ja työskentelen Pihlajalinna Pikku Huopalahdessa. Hoidan kaikkia tuki- ja liikuntaelimistön vammoja ja vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset potilaat. Erikoisosaamistani ovat kyynärpään ja olkapään sairaudet ja vammat, joita hoidan päätyössäni Töölön sairaalassa HYKS:ssa.

Valmistuin lääkäriksi Itävallasta Grazin yliopistosta ja erikoislääkäriksi Helsingin yliopistollisesta sairaalasta. Olen Suomen nuorten (U16-U18) jääkiekkomaajoukkueen lääkäri ja lisäksi olen toiminut ortopedinä miesten (2012, 2013) ja naisten (2019) jääkiekon MM-kisoissa. Olen Suomen Olkakirurgiyhdistyksen hallituksen jäsen ja teen väitöskirjaa olkapääkivun syytekijöistä FICEBO -tutkimusryhmässä (Finnish Centre for Evidence-Based Orthopaedics). Aktiivinen urheilija- ja valmennustaustani (jääkiekko, tennis ja laskettelu) sekä lapsieni urheiluharrastukset (jalkapallo ja jääkiekko) ovat tuoneet omakohtaista ymmärrystä monien lajien vaatimuksille. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti 20 min arkisin klo 9-21, 20 min: 110 euroa, Vastaanottokäynti 20 min arkisin klo 21-22: 180 eur, Vastaanottokäynti 20 min la klo 9-18 165 eur, Vastaanottokäynti 20 min la klo 18 jälkeen ja su 220 eur, Vastaanottokäynti 20 min juhlapyhä 242 eur

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.
Kielitaito:
englanti, saksa, suomi
Toimipisteet:
Pihlajalinna Dextra (Munkkivuori)
Raumantie 1 a, 00350, Helsinki
Pihlajalinna Pikku Huopalahti
Puutarhurinkuja 2, 00300, Helsinki