Tuomas Vierimaa, Lääketieteen lisensiaatti — Pihlajalinna

Tuomas Vierimaa

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Lääketieteen lisensiaatti

Olen helposti lähestyttävä yleislääkäri. Hoidan vastaanotollani laaja-alaisesti erilaiset vaivat flunssasta alkaen aina vaikeisiin pitkäaikaissairauksiin ja tapaturmiin saakka. Vaikeimmissa tapauksissa konsultoin mielelläni alan erikoislääkäreitä varmistaen potilaalleni parhaan mahdollisen hoidon. Erityisenä mielenkiinnon kohteenani on psykiatriset häiriöt. Näitä varten pyydän ystävällisesti varaamaan 40-60 min vastaanottoajan eli 2-3 vastaanottoa perättäin.

Huomioitavaa: En tee lähetteitä raskaudenkeskeytyksiin muutoin kuin painavista lääketieteellisistä syistä.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Pihlajalinnan hinnasto. Ilmoitettuun vastaanoton kestoon sisältyy varsinaisen vastaanottoajan lisäksi se aika, jonka käytän esitietoihin tutustumiseen ja potilastietojärjestelmiin tehtäviin kirjauksiin. Vastaanoton keston perusteella määrittyvään hintaan eivät sisälly esimerkiksi vastaanotolla tehtävät lausunnot ja toimenpiteet

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kuopio Leväsentie

Leväsentie 1, 70700 Kuopio