Etävastaanotto työterveysasiakkaille

Pihlajalinnan etävastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Pihlajalinna Terveyssovellus on yrityksesi henkilöstölle suunnattu helppokäyttöinen etälääkärisovellus. Se on ladattavissa iPhonelle App Storesta ja Android-laitteille Google Playsta.
lataa app storesta
Google_play_badge

Etävastaanotolla pääset keskustelemaan chatissa ja tarvittaessa videoyhteydellä lääkärin tai hoitajan kanssa. Etävastaanotolla voidaan hoitaa monenlaisia akuutteja vaivoja, kuten virtsatietulehduksia, ylähengitystieinfektioita, tavallisia silmätulehduksia ja ihottumia.

Lääkäri voi myös määrätä lääkkeitä, uusia reseptisi, tehdä lähetteen jatkotutkimuksiin tai kirjoittaa lyhyen sairausloman yrityksen kanssa sovittujen käytäntöjen mukaisesti. Terveyssovelluksen aiemmista tapahtumista näet myös sinulta aiemmin Pihlajalinnan vastaanottojen kautta otetut laboratoriotutkimusten tulokset.

Palvelu ei sovellu vakavan sairauden hoitoon eikä tilanteisiin jotka vaativat fyysistä tutkimista. Lääkäri arvioi tilanteesi yksilöllisesti. Terveyssovelluksen kautta ei määrätä uni- ja psyykelääkkeitä tai vahvoja särkylääkkeitä (PKV –lääkkeitä). Myöskään esimerkiksi korvatulehdukseen tai poskiontelotulehduksen ei määrätä antibioottia terveyssovelluksen kautta, koska nämä vaativat tilanteen arvioimisen vastaanotolla.

Palvelu on Kela-korvattavaa sairaudenhoitoa. Keskimääräinen hinta vastaanotolle on 50 %:n Kela-korvauksen jälkeen noin 21,50 euroa. Palvelusta ei aiheudu mitään muita kuluja. Palvelu laskutetaan normaalilla työterveyslaskulla.

Näin lataat sovelluksen ja aloitat käytön

  1. Aloita lataamalla Pihlajalinna Terveyssovellus ilmaiseksi iPhonelle App Storesta tai Android-laitteelle Google Playsta.
  2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla.
  3. Ensimmäisellä kerralla luot oman PIN-koodin, jolla jatkossa kirjaudut palveluun.
  4. Nyt olet valmis aloittamaan ensimmäisen etävastaanottokäyntisi.
  5. Valitse haluatko asioida etävastaanotolla työterveysasiakkaana tai yksityisasiakkaana. Jatkossa työterveysasiakkaana voit asioida myös yksityisasiakkaana. Valitset ennen vastaanotolle siirtymistä asiointiroolin. Toisen puolesta ei toistaiseksi voi asioida etävastaanotolla.

Etälääkäri säästää aikaa ja kustannuksia. Kiinnostuitko?

Mikäli yrityksenne on jo Pihlajalinna työterveyden asiakas, kysy lisää etävastaanotosta omalta työterveystiimiltäsi tai ota etälääkäripalvelu käyttöön yrityksessänne »

Mikäli yrityksenne ei vielä ole Pihlajalinna työterveyden asiakas, kerromme mielellämme, mitä voimme tarjota. Pyydä tarjous »

Katso esittelyvideot

Salli toiminnalliset evästeet nähdäksesi sisältöihin liitetyt Youtube-videot


Salli toiminnalliset evästeet nähdäksesi sisältöihin liitetyt Youtube-videot