Ensiapukurssit

Ensiavun perustaitojen ja valmiuden pitäisi olla jokaisella hallinnassa niin työssä kuin vapaa-aikana. Työpaikkojen ensiapukoulutuksen tavoitteena on edistää ensiaputaitoa, ehkäistä tapaturmia sekä yleisesti lisätä työntekijöiden terveystietoutta. Kursseillamme huomioimme erityisesti työpaikan ensiapuvalmiuden vaatimuksia ja erityistarpeita. Koulutus tukee terveyden edistämisen lisäksi tapaturmariskien tunnistamista ja hallintaa.

Ovatko henkilöstönne ensiaputaidot ajan tasalla?

Järjestämme ensiapukursseja asiakasorganisaatioiden tarpeiden mukaan:

  • SPR Hätäensiapukurssi 4 t®: 715 € + ALV / ryhmä
  • SPR Hätäensiapukurssi 8 t®: 1078 € + ALV / ryhmä
  • SPR Ensiapukurssi EA1®: 1815 € + ALV / ryhmä

Ensiapukurssit ovat voimassa kolme vuotta. Kurssille voi osallistua ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta. Jos olette kiinnostuneita yrityskohtaisesta kurssista, otattehan yhteyttä yrityksellenne nimettyyn työterveyshoitajaan.

Avoimet kurssit

Järjestämme asiakkaillemme myös avoimia ensiapukursseja:

  • SPR Hätäensiapukurssi 4 t®: 99,88 € + ALV
  • SPR Hätäensiapukurssi 8 t®: 131,76 € + ALV
  • SPR Ensiapukurssi EA1®: 211,75 € + ALV

SPR® todistus- ja rekisteröintimaksu 22,85 €/henkilö (sis alv). Muovinen EA-kortti erikseen sovittaessa 2,20 € + alv 24 %/kortti.

Ensiapukurssien hinnat sisältävät opetuksen, yksilöllisen ohjauksen ja harjoituksissa käytettävät materiaalit. Kurssi vaatii toteutuakseen vähintään 5 henkilöä.

Kurssisisältö ja kouluttaja (ETK) täyttävät Kelan edellytykset työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpidosta.

Järjestämme ensiapukursseja myös verkko- ja webinaarikoulutuksina. Verkkokoulutuksen pohjalla on verkkokoulutusalusta, johon on rakennettu monipuolisesti erilaisia tehtäviä- ja sisältöjä (esimerkiksi monivalintatehtäviä, animaatioita ja videoita). Webinaarissa ensiapukoulutuksen voi suorittaa esimerkiksi kotoa käsin tai omalta työpisteeltä tietokonetta, tablettia tai älypuhelinta käyttäen.

Lisätietoa saat omalta työterveyshoitajaltasi.

Ilmoittautumiset linkin kautta:
Ensiapukurssit 2024
Ensiapukurssit 2024 (Kaakkois-Suomi)