Pihlajalinna Koskiklinikka

Pihlajalinna Koskiklinikalla toimii yli kolmesataa yleis- ja erikoislääkäriä sekä noin 50 terveysalan ammattilaista. Tarjolla ovat laajat kuvantamisen sekä laboratorion palvelut yhden katon alla ja sairaala mahdollistaa hoidon samoissa käsissä alusta loppuun asti. Tervetuloa!

LähiTapiola Pirkanmaan henkilövakuutusasiakkaiden terveyspalvelu ja sairaanhoidon ajanvaraus numerossa 03 3391 1200, valitse palveluvalikosta 2.

Koronatestaus Tampere

Testauspiste sijaitsee Koskikeskuksen parkkihallissa. Ajo Suvantokadun kautta. Kävelijät voivat saapua Koskikeskuksen maisemahissillä parkkihalliin. Pysäköintimaksua ei peritä.

Testauspiste on avoinna ajanvarauksella. Mikäli epäilet itselläsi koronavirusinfektiota, varaa aika lääkärin vastaanotolle soittamalla asiakaspalveluumme, p. 010 312 010, tai ota meihin yhteyttä Pihlajalinna-terveyssovelluksen kautta ilman ajanvarausta. Lääkäri tekee sinulle lähetteen testiin.

Tällä paikkakunnalla teemme PCR-testien lisäksi myös pikatestejä eli antigeenitestejä.

Päivystys Tampere

Pihlajalinna Koskiklinikalla ottavat vastaan sekä arkisin että viikonloppuisin kokeneet yleis- ja erikoislääkärit sekä sairaanhoitaja.
Myös viikonloppuisin palvelevat yleislääkäri, lastenlääkäri, korvalääkäri, tapaturmapäivystäjä ja sairaanhoitaja.

Pihlajalinna Koskiklinikalla lääkärivastaanotto toimii ajanvarauksella.
Päivystys myös ilman ajanvarausta toimii Pihlajalinna Kelloportin yksikössä, Kelloportinkatu 1 D.

Lastenlääkäri Tampere

Tampereella Pihlajalinna Koskiklinikalla lastentautien lääkärit ottavat pieniä asiakkaita vastaan Lastenlääkäriasemalla. Lastenlääkärit hoitavat viikon jokaisena päivänä äkilliset ja myös pitempiaikaiset vaivat asiantuntevasti.

Lue lisää Lastenlääkäriasema Pihlajalinna Koskiklinikalla

Vihdoinkin magneettikuvaus, jossa uskaltaa avata silmänsä

Pihlajalinna Koskiklinikan magneettikuvauslaite on tilavampi, hiljaisempi ja ennen kaikkea viihdyttävämpi. Rentoudu maisemaa tai vaikka piirrettyjä katsellen, ja anna meidän ottaa Tampereen tarkimmat magneettikuvat. Lue lisää.

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Koskiklinikka

Hatanpään valtatie 1

33100Tampere

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä
Kaikki