Forever Online

Forever Online on ohjatun liikunnan verkkopalvelu ja hyvinvoinnin tietopankki, jossa pääsee liikkumaan ammattilaisten ohjauksessa kotona tai vaikkapa työpaikalla. Pihlajalinnan työterveyden asiakasyrityksen on mahdollista tarjota palvelu työntekijöilleen edullisella kuukausimaksulla.

Palvelun kattavasta tuntivalikoimasta löytyy muun muassa lihaskunto- ja tanssitunteja. Myös kehonhuoltoon on panostettu, ja Forever Online tarjoaakin jooga-, pilates ja venyttelytunteja. Livetuntien lisäksi käytössä on valikoima tallenteita, eli palvelua voi käyttää joustavasti omien aikataulujen mukaan.

Forever Online -palveluun sisältyy live-tuntien lisäksi hyvinvointiportaali. Hyvinvointiportaalista löytyy monipuolisesti materiaalia esimerkiksi hyvinvointia tukevasta ravinnosta ja palautumisesta. Se sisältää myös eritasoisia harjoitusohjelmia hyödynnettäväksi kotiharjoittelussa tai kuntosalilla. Lisäksi palvelu tarjoaa apua ja ideoita taukoliikuntaan.

Forever Online on ennakoivaa toimintaa, jonka tavoite on tukea työntekijöiden liikunnallista elämäntapaa. Asiakasyrityksillämme on mahdollisuus aktivoida palvelu koko henkilöstönsä käyttöön edullisella kuukausimaksulla ja joustavalla sopimusmallilla.

Kiinnostuitko? Lisätietoa saat sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai olemalla yhteydessä omaan työterveystiimiisi.