Pihlajalinna Turku Kupittaa

Pihlajalinna Turku Kupittaa tarjoaa tapaturmien ja erilaisten liikuntaelinvammojen ja -sairauksien hoidon huippuosaamista. Huolehdimme siitä, että asiakas saa oikeanlaista hoitoa, oikeaan aikaan.

Päivystys Turku Kupittaa

Hakeudu päivystykseen, jos sairastut äkillisesti tai sinulle sattuu tapaturma. Pihlajalinna Turku Kupittaa päivystyksessä kokeneet yleislääkärit auttavat äkillisen sairauden yllättäessä. Tapaturmissa sinua palvelevat aina vammojen hoitoon erikoistuneet ortopedit. Päivystykseen voi tulla ajanvarauksella tai ilman. Hoidamme kaikenikäisiä potilaita ja kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita. Päivystys on auki arkisin kello 8-20 ja viikonloppuisin 10-17.

Tapaturmapäivystys Turku Kupittaa

Tapaturmapäivystyksessämme hoidetaan äkillisiä vammoja. Hoidamme sinut kuntoon, kun loukkaannut tapaturmaisesti töissä, kotona, vapaa-ajalla, matkalla tai urheiluharrastuksissa - oli kyseessä sitten haava tai murtuma. Pidennetyt ilta-aukioloaikamme ja viikonloppupäivystys mahdollistavat sen, että saat vahingon sattuessa apua nopeasti.

Ortopedimme päivystävät kaikkina aukioloaikoina.

Tapaturmapäivystyksemme palvelee aukioloaikoinamme myös ilman ajanvarausta.

Kahvila- ja ravintolapalvelut

Antell Joukahainen
Sairaalamme 1. kerroksessa palvelee kahvila-ravintola Antell Joukahainen.
Siirry Antellin sivuille

Pohjola Sairaala Turku on nyt Pihlajalinna Turku Kupittaa

Pohjola Sairaala Turku on siirtynyt Pihlajalinnan omistukseen helmikuussa 2022. Samalla Pohjola Sairaala Turun nimi muuttui Pihlajalinna Turku Kupittaaksi. Sijaitsemme tutulla paikalla osoitteessa Joukahaisenkatu 9 Turku.

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Turku Kupittaa

Joukahaisenkatu 9

20520 Turku

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä
Kaikki

Hakuehdoillasi ei löytynyt asiantuntijoita.

Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa 24/7 numerossa 010 312 010.