Ikipihlaja Anne

Ikipihlaja Anne mahdollistaa onnellisen, toiminnallisen ja turvallisen arjen. Anne sopii kodiksi kaikille ikäihmisille tämänhetkiseen asuinpaikkakuntaan katsomatta. Kauniisti remontoidut tilat mahdollistavat turvallisen palveluasumisen, tehostetun palveluasumisen, päivätoiminnan ja lyhytaikaishoitojaksojen toteutumisen.

Ikipihlaja Annen henkilökunta on erikoistunut muistisairaiden hoitoon. Jokaisen ihmisen arjessa tärkeintä on lämmin ja ystävällinen ihmiskontakti. Ikipihlajan työntekijät ovat ammattitaitoisia ja arvostavat palvelutyötä ikäihmisten parissa. Ikipihlaja Annen asiakkaiden terveydenhuollosta vastaa oma lääkäri. Lääkärin palvelut mahdollistavat asiakkaiden hoidon toteutumisen omassa kodissa myös akuuteissa sairastapauksissa.

Omaishoitajat voivat turvallisesti tuoda läheisensä Ikipihlaja Anneen ja varata itselleenkin Annesta virkistävän lepopaikan, jossa on mahdollista saada hemmotteluhoitoja ja istua valmiiseen ruokapöytään. Palveluihimme kuuluu myös hengityshalvauspotilaiden hoito.

Annessa tarjoamme ystävällistä palvelua, lähiruokaa, harrastusmahdollisuuksia ja ammattitaitoista hoitoa uudenlaisessa toimintaympäristössä. Voimarinteen toimintaympäristössä on tarjolla monenlaisia kuntoutumis- ja virkistysmahdollisuuksia. Takapihaltamme avautuvat kauniit sieni- ja marjametsät, upeat ulkoilumaastot sekä Riippilänjärven kalaisat vedet.

Vierailut Pihlajalinnan hoivakodeissa koronavirusepidemian aikana

Pihlajalinna seuraa koronavirukseen liittyviä valtakunnallisia linjauksia ja ohjeistuksia, joita antavat Suomen hallitus, ministeriöt, THL ja sairaanhoitopiirit. Pihlajalinnan kaikki työntekijät noudattavat tarkkaan laadittuja ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Hoivakotiemme asukkaiden psyykkisen, sosiaalisen ja fyysisen hyvinvoinnin sekä elämänlaadun turvaaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Sallimme vierailut valtioneuvoston linjauksen mukaisesti hoivakodeissamme turvallisessa tapaamisympäristössä, suojain- ja suojaetäisyysohjeita noudattaen. Noudatathan saapuessasi henkilökuntamme ohjeita.

Katso Ikipihlaja Annen esite »
Katso intervalliasukkaan ohjeet »

Yhteystiedot
Hoikantie 15, 38100 Sastamala

Palveluvastaava Katja Kynnysmaa
040 685 5155
katja.kynnysmaa@pihlajalinna.fi

Sairaanhoitaja
040 668 5557

Hoitajien ympärivuorokautiset puhelinnumerot
040 146 3569, 040 647 5207

Sijainti

Ikipihlaja Anne, Sastamala

Hoikantie 15

38100Sastamala

Reittiohje