Ikipihlaja Anne, Sastamala

Ikipihlaja Anne

Ikipihlaja Anne mahdollistaa onnellisen, toiminnallisen ja turvallisen arjen. Anne sopii kodiksi kaikille ikäihmisille tämänhetkiseen asuinpaikkakuntaan katsomatta. Voimarinteen toimintaympäristöön kauniisti remontoidut tilat mahdollistavat turvallisen tehostetun palveluasumisen ja lyhytaikaishoitojaksojen toteutumisen. Tietoa asukkaaksi hakeutumisesta löydät täältä.

Ikipihlaja Annen henkilökunta on erikoistunut muistisairaiden hoitoon. Jokaisen ihmisen arjessa tärkeintä on lämmin ja ystävällinen ihmiskontakti. Ikipihlajan työntekijät ovat ammattitaitoisia ja arvostavat palvelutyötä ikäihmisten parissa. Ikipihlaja Annen asiakkaiden terveydenhuollosta vastaa oma lääkäri. Lääkärin palvelut mahdollistavat asiakkaiden hoidon toteutumisen omassa kodissa myös akuuteissa sairastapauksissa. Teemme yhteistyötä myös kotikunnan terveyspalvelujen sekä erikoissairaanhoidon kanssa tarpeen mukaan. Tavallisimpien laboratorionäytteiden otto onnistuu yksikössä.

Omaishoitajat voivat turvallisesti tuoda läheisensä Ikipihlaja Anneen omaishoidon vapaiden ajaksi, ja tarvittaessa pidemmätkin jaksot onnistuvat palvelusetelillä tai itse maksaen. Yksikön välittömässä läheisyydessä toimivasta SASKYn kosmetologikoulutusyksiköstä voi omainenkin varata itselleen opiskelijahintaan hemmotteluhoitoja. Myös asukkaamme pääsevät sovitusti nauttimaan opiskelijoiden käsi-, jalka- tai kasvohoidoista niin halutessaan.

Annessa tarjoamme ystävällistä palvelua, harrastusmahdollisuuksia ja ammattitaitoista hoitoa. Maukkaasta ruuasta vastaa oma kokki. Yleiset tilat on kalustettu yhteistyössä Niemen Tehtaiden kanssa. Niemen Tehtaiden kalusteet on suunniteltu muotoilultaan, toiminnallisuudeltaan ja materiaaleiltaan ikäihmisten tarpeita varten. Voimarinteen toimintaympäristössä on tarjolla monenlaisia kuntoutumis- ja virkistysmahdollisuuksia. Takapihaltamme avautuvat kauniit sieni- ja marjametsät, upeat ulkoilumaastot sekä Riippilänjärven kalaisat vedet.

Katso Ikipihlaja Annen esite »
Katso intervalliasukkaan ohjeet »

Voit antaa palautetta tämän lomakkeen kautta.

Usein kysyttyä ikäihmisten palveluasumisesta

Asukkaan läheiset voivat antaa palautetta toiminnasta tämän lomakkeen kautta.

Yhteystiedot
Hoikantie 15, 38100 Sastamala

Palveluvastaava Ulla Kranni
040 685 5155
ulla.kranni@pihlajalinna.fi

Vastaava sairaanhoitaja Mari Rusama
040 668 5557
mari.rusama@pihlajalinna.fi

Hoitajien ympärivuorokautiset puhelinnumerot
040 146 3569
040 647 5207

Sijainti

Ikipihlaja Anne, Sastamala

Hoikantie 15

38100Sastamala

Reittiohje