Ikipihlaja Anne

Ikipihlaja Anne mahdollistaa onnellisen, toiminnallisen ja turvallisen arjen. Anne sopii kodiksi kaikille ikäihmisille tämänhetkiseen asuinpaikkakuntaan katsomatta. Kauniisti remontoidut tilat mahdollistavat turvallisen palveluasumisen, tehostetun palveluasumisen, päivätoiminnan ja lyhytaikaishoitojaksojen toteutumisen.

Ikipihlaja Annen henkilökunta on erikoistunut muistisairaiden hoitoon. Jokaisen ihmisen arjessa tärkeintä on lämmin ja ystävällinen ihmiskontakti. Ikipihlajan työntekijät ovat ammattitaitoisia ja arvostavat palvelutyötä ikäihmisten parissa. Ikipihlaja Annen asiakkaiden terveydenhuollosta vastaa oma lääkäri. Lääkärin palvelut mahdollistavat asiakkaiden hoidon toteutumisen omassa kodissa myös akuuteissa sairastapauksissa.

Omaishoitajat voivat turvallisesti tuoda läheisensä Ikipihlaja Anneen ja varata itselleenkin Annesta virkistävän lepopaikan, jossa on mahdollista saada hemmotteluhoitoja ja istua valmiiseen ruokapöytään. Palveluihimme kuuluu myös hengityshalvauspotilaiden hoito.

Annessa tarjoamme ystävällistä palvelua, lähiruokaa, harrastusmahdollisuuksia ja ammattitaitoista hoitoa uudenlaisessa toimintaympäristössä. Voimarinteen toimintaympäristössä on tarjolla monenlaisia kuntoutumis- ja virkistysmahdollisuuksia. Takapihaltamme avautuvat kauniit sieni- ja marjametsät, upeat ulkoilumaastot sekä Riippilänjärven kalaisat vedet.

Yhteystiedot
Hoikantie 15, 38100 Sastamala

Palveluvastaava Leena Tykkä
040 685 5155
leena.tykka@pihlajalinna.fi

Vastaava sairaanhoitaja Mervi Ikonen-Toivo
040 668 5557
mervi.ikonen-Toivo@pihlajalinna.fi

Hoitajien ympärivuorokautinen puhelinnumero, alakerta
040 146 3569

Hoitajien ympärivuorokautinen puhelinnumero, yläkerta
040 647 5207

Omavalvontasuunnitelma
Omavalvontasuunnitelma: Ikipihlaja Anne

Sijainti

Ikipihlaja Anne, Sastamala

Hoikantie 15

38100Sastamala

Reittiohje