Ikipihlaja Kuusama, Kokemäki

Ikipihlaja Kuusama

Ikipihlaja Kuusama on tehostetun palveluasumisen koti 40 ikäihmisille. Useimmilla asukkaista on muistihäiriöitä tai pitkäaikaisia sairauksia. Palvelutoimintamme lähtökohtana on asiakkaan oma elämäntarina ja omien taitojen ja toimintakyvyn ylläpitäminen.

Kuusamassa arkea eletään yhdessä tehden. Asiakkaat voivat osallistua kotiaskareisiin omien voimavarojensa ja halujensa mukaisesti. Kiireettömyys ja läheiset vuorovaikutussuhteet luovat hyvää oloa. Yksilölliset tarpeet ja eletty elämä saavat ansaitsemansa huomion.

Kuusaman uudet viihtyisät tilat otettiin käyttöön alkuvuodesta 2015. Sisustus on tehty yhteistyössä kotimaisen kalustetehtaan kanssa. Niemen Tehtaat on suunnitellut kalusteet ja sisustusmateriaalit erityisesti ikäihmisten koteihin soveltuviksi. Erityistä huomiota on kiinnitetty sisustuksen väreihin, esteettömyyteen ja helppokäyttöisyyteen.

Kuusaman henkilökunta on koulutettu muistisairaiden hoivatyöhön ja saattohoitoon. Henkilökunnan ammattitaito muistisairaan kohtaamisessa näkyy vuorovaikutustaidoissa. Läsnäolo, hoidolliset toimenpiteet ja kivunhoito ovat saattohoidon tärkeimmät piirteet.

Iso sisäpihapuutarha mahdollistaa osallistumisen tuttuihin pihan ja puutarhan töihin. Marjapensaat, puut, kukkapenkit ja yrttiviljelmät antavat mielekästä tekemistä ja silmäniloa arkeen.

Vierailut Pihlajalinnan hoivakodeissa koronavirusepidemian aikana

Pihlajalinna seuraa koronavirukseen liittyviä valtakunnallisia linjauksia ja ohjeistuksia, joita antavat Suomen hallitus, ministeriöt, THL ja sairaanhoitopiirit. Pihlajalinnan kaikki työntekijät noudattavat tarkkaan laadittuja ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Hoivakotiemme asukkaiden psyykkisen, sosiaalisen ja fyysisen hyvinvoinnin sekä elämänlaadun turvaaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Sallimme vierailut valtioneuvoston linjauksen mukaisesti hoivakodeissamme turvallisessa tapaamisympäristössä, suojain- ja suojaetäisyysohjeita noudattaen. Noudatathan saapuessasi henkilökuntamme ohjeita.

Voit antaa palautetta tämän lomakkeen kautta.

Asukkaan läheiset voivat antaa palautetta toiminnasta tämän lomakkeen kautta.

Yhteystiedot
Päivänpaiste 4, 32800 Kokemäki

Palveluvastaava Terhi Uotila
040 716 2133
terhi.uotila@pihlajalinna.fi

Vastaava sairaanhoitaja Annika Nevala
050 563 5137
annika.nevala@pihlajalinna.fi

Hoitajien ympärivuorokautinen numero
040 350 6720

Sijainti

Ikipihlaja Kuusama, Kokemäki

Päivänpaiste 4

32800Kokemäki

Reittiohje