Ikipihlaja Kuusama, Kokemäki

Ikipihlaja Kuusama

Ikipihlaja-kodeissa arkea eletään yhdessä tehden

Pihlajalinnan hoivakoti, Ikipihlaja Kuusama sijaitsee Kokemäellä, luonnonkauniilla paikalla. Tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille asukkaille. Talossamme on koti 18 asukkaalle. Useimmilla asukkaistamme on muistihäiriöitä. Kotimme on valmistunut vuonna 2014 ja erityistä huomiota on kiinnitetty sisustuksen väreihin, esteettömyyteen ja viihtyvyyteen. Asukkaaksi meille voi päästä Satakunnan hyvinvointialueen kautta tai itsemaksavana. Lyhytaikainen hoito on hyvä vaihtoehto esimerkiksi, kun omaishoitaja haluaa pitää vapaata tai kotona asuvan henkilön tilanne sitä kaipaa. Palveluseteli on myös vaihtoehto lyhytaikaiseen hoivaan.

Tarjoamme monipuolisia palveluita
Ikipihlaja Kuusamassa eletään arkea yhdessä tehden. Asukkaat voivat osallistua kotiaskareihin omien voimavarojensa ja halujensa mukaan. Viihtyisät piha-alueemme tarjoavat mahdollisuuden turvalliseen ulkoiluun ja siellä pääsee halutessaan tekemään pieniä puutarhatöitä, poimimaan marjoja niiden kypsyttyä tai vaan nautiskelemaan raikkaasta ulkoilmasta. Keittiössämme valmistuu päivittäin kokin loihtimaa herkullista ja ravitsevaa kotiruokaa. Asukkailla on myös mahdollisuus vaikuttaa ruokalistan sisältöön. Kiireettömyys ja läheiset vuorovaikutussuhteet luovat hyvää oloa. Yksilölliset tarpeet ja eletty elämä saavat ansaitsemansa huomion.

Tervetuloa asukkaaksi Ikipihlaja-kotiin
Tavoitteenamme on, että hoivakodin arki on asukaslähtöistä ja yksilön toiveet huomioivaa. Asukas voi sisustaa huoneensa oman näköisekseen ja mahdollisimman kodikkaaksi, itselleen tärkeillä huonekaluilla ja sisustustuotteilla. Meille läheiset voivat tulla kuin kotiin, olemme vieraanvaraisia, tarjoamme mielellämme kahvit ja vaihdamme kuulumiset.

Työskentely moniammatillisessa tiimissä
Ikipihlaja Kuusamassa työskentelee moniammatillinen tiimi, joka koostuu kokista/ emännästä, siistijästä ja hoitohenkilökunnasta. Meillä on ollut oppisopimusopiskelijoina esimerkiksi lähihoitajia ja hoiva-avustajia. Tarjoamme työntekijöille hyvät työsuhde-edut. Ikipihlaja Kuusama on opiskelijamyönteinen työpaikka.

Kysy rohkeasti avoimista työ- ja harjoittelupaikoista palveluvastaavalta!

Palaute

Palautetta toiminnastamme voit jättää tämän lomakkeen kautta.
Asiakkaidemme läheiset voivat antaa palautetta toiminnastamme tämän lomakkeen kautta.

Yhteystiedot

Päivänpaiste 4, 32800 Kokemäki

Palveluvastaava
Terhi Uotila
040 716 2133
[email protected]

Vastaava sairaanhoitaja
Annika Nevala
050 563 5137
[email protected]

Hoitajien ympärivuorokautinen numero
040 350 6720

Sijainti

Ikipihlaja Kuusama, Kokemäki

Päivänpaiste 4

32800Kokemäki

Reittiohje