Ikipihlaja Kuusama, Kokemäki

Ikipihlaja Kuusama

Ikipihlaja Kuusama on tehostetun palveluasumisen koti 40 ikäihmisille. Useimmilla asukkaista on muistihäiriöitä tai pitkäaikaisia sairauksia. Palvelutoimintamme lähtökohtana on asiakkaan oma elämäntarina ja omien taitojen ja toimintakyvyn ylläpitäminen.

Kuusamassa arkea eletään yhdessä tehden. Asiakkaat voivat osallistua kotiaskareisiin omien voimavarojensa ja halujensa mukaisesti. Kiireettömyys ja läheiset vuorovaikutussuhteet luovat hyvää oloa. Yksilölliset tarpeet ja eletty elämä saavat ansaitsemansa huomion.

Kuusaman uudet viihtyisät tilat otettiin käyttöön alkuvuodesta 2015. Sisustus on tehty yhteistyössä kotimaisen kalustetehtaan kanssa. Niemen Tehtaat on suunnitellut kalusteet ja sisustusmateriaalit erityisesti ikäihmisten koteihin soveltuviksi. Erityistä huomiota on kiinnitetty sisustuksen väreihin, esteettömyyteen ja helppokäyttöisyyteen.

Kuusaman henkilökunta on koulutettu muistisairaiden hoivatyöhön ja saattohoitoon. Henkilökunnan ammattitaito muistisairaan kohtaamisessa näkyy vuorovaikutustaidoissa. Läsnäolo, hoidolliset toimenpiteet ja kivunhoito ovat saattohoidon tärkeimmät piirteet.

Iso sisäpihapuutarha mahdollistaa osallistumisen tuttuihin pihan ja puutarhan töihin. Marjapensaat, puut, kukkapenkit ja yrttiviljelmät antavat mielekästä tekemistä ja silmäniloa arkeen.

Vierailut Pihlajalinnan hoivakodeissa koronavirusaikana
Pihlajalinnan hoivakodeissa noudatetaan vierailuohjeissa alueen hyvinvointialueen tartuntatautiviranomaisten ohjeita. Pihlajalinnan kaikki työntekijät noudattavat annettuja ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Vierailijoita pyydetään tulemaan terveenä ja oireettomana. Vierailijoilla annetaan ohjeet turvalliseen vierailuun, kun he saapuvat yksikköön, ja heille on varattu mahdollisuus suu-nenäsuojuksen käyttöön sekä käsien desinfiointiin. Vierailijoita pyydetään pitämään yli 2 metrin turvaetäisyys muihin asukkaisiin ja henkilökuntaan aina kun se on mahdollista. Suosituksena on, että tapaamiset ovat asukkaiden omissa huoneissa. Pyydämme vierailijoita noudattamaan annettuja ohjeita, jotta vierailut toteutuvat turvallisesti.

Voit antaa palautetta tämän lomakkeen kautta.

Asukkaan läheiset voivat antaa palautetta toiminnasta tämän lomakkeen kautta.

Yhteystiedot
Päivänpaiste 4, 32800 Kokemäki

Palveluvastaava Terhi Uotila
040 716 2133
terhi.uotila@pihlajalinna.fi

Vastaava sairaanhoitaja Annika Nevala
050 563 5137
annika.nevala@pihlajalinna.fi

Hoitajien ympärivuorokautinen numero
040 350 6720

Sijainti

Ikipihlaja Kuusama, Kokemäki

Päivänpaiste 4

32800Kokemäki

Reittiohje