Erikoistuvat työterveyslääkärit tyytyväisiä Pihlajalinnan selkeään koulutuskokonaisuuteen

Pihlajalinnassa on monen vuoden ajan tehty systemaattista työtä työterveyshuoltoon erikoistuvien lääkärien toimipaikoissaan saaman koulutuksen kehittämiseksi. Tarjolla on selkeä polku työterveyshuoltojaksolle, jonka ytimen muodostaa kaikille erikoistuville yhteinen toimipaikkakoulutus sekä säännöllinen henkilökohtainen ohjaus. Koulutuskokonaisuus varmistaa työterveyshuoltojakson tavoitteiden täyttymisen sekä tasalaatuisen koulutuksen toteutumisen Leviltä Helsinkiin.

Yhteensä kahden vuoden koulutuspolku on jaettu neljään moduuliin yliopiston asettamien oppimistavoitteiden mukaisesti. Koulutuksen keskiössä on yhteiset toimipaikkakoulutukset, jotka ovat myös saaneet erinomaista palautetta erikoistuville tehtävässä kyselyssä.

– Erikoistuvien lääkäreiden omat koulutukset ovat olleet hyvin pidettyjä. Asiakysymyksistä keskustelun lisäksi ne mahdollistavat oppimiselle tärkeän vertaistuen, joka on tarpeellinen osa työterveyslääkäriksi kasvamisessa, toteaa Pihlajalinnan työterveyshuollon valtakunnallisesta koulutuksesta vastaava työterveyshuollon erikoislääkäri Tiia Reho.

Henkilökohtainen ohjaus kouluttajalääkäriltä on toinen työterveyshuoltojakson oppimisen tukipilareista. Erikoistuville tehtävässä kyselyssä henkilökohtainen ohjaus on toteutunut suunnitellusti kaikilla vastaajilla ja ohjaukseen on oltu todella tyytyväisiä. Kokeneet kouluttajalääkärit kootaan myös säännöllisesti yhteen pohtimaan koulutusta Pihlajalinnassa.

– Ensimmäinen kokonainen kahden vuoden kierros on nyt käyty läpi ja olemme todella tyytyväisiä kokonaisuuteen. Työterveyslääkärin työ on upea, monipuolinen tehtävä ja haluamme Pihlajalinnassa olla varmistamassa osaamista ja resursseja myös tulevaisuuteen, sanoo johtava työterveyslääkäri Henni Hyytiä-Ilmonen.

Lue lisää erikoistumisesta työterveyslääkäriksi Pihlajalinnassa.

Töihin Pihlajalinnaan? Lue työpaikoista lisää täältä!