Oulun Kärpät ja Pihlajalinna tavoittelemaan yhteistä menestystä

Pihlajalinna ja Oulun Kärpät -konserni ovat solmineet laajan kolmivuotisen pääyhteistyökumppanisopimuksen terveyspalveluista 1.5.2023 alkaen.

– Pihlajalinna on panostanut jo pidempään urheilijoiden terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Yhteistyö takaa meille nykyaikaiset, huippu-urheiluun soveltuvat terveydenhuollon puitteet ja palvelut. Pihlajalinnan vahvuudeksi mainittakoon myös se, että heiltä löytyy valtakunnallisesti resurssit vastata koko konsernimme työterveyshuollon tarpeista, kommentoi Oulun Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen.

Oulun Kärpät -konserniin kuuluu ydinliiketoiminnan eli jääkiekon lisäksi Bar Ihku -ketjun taustayhtiö Tunturiviihde Oy sekä tapahtumatoimintaa pyörittävä Qstock. Kärpät on voittanut jääkiekon SM-liigan kahdeksan kertaa. 2000-luvulla Kärpät voitti mitalin seitsemällä peräkkäisellä kaudella, mikä on Suomen ennätys. Kärpät on myös 2000-luvun menestyneimpiä jääkiekkoseuroja SM-Liigassa. Pihlajalinna on Suomen suurimpia terveyspalvelualan yrityksiä, jolla on useampi lääkärikeskus- ja sairaalayksikkö Pohjois-Suomen alueella, kuten Oulussa entinen Pohjola Sairaala, joka liittyi osaksi Pihlajalinnaa vuonna 2022 yrityskaupan myötä, sekä täyden palvelun lääkärikeskukset mm. Levillä ja Rovaniemellä.

– Kärpät on puolen Suomen joukkue, joka kiinnostaa läpi Suomen. Oulun Kärppien terveydenhuollon pääyhteistyökumppanina tavoitamme suuren määrän sekä valtakunnallisia että paikallisia asiakkaita. Yhteistyömme myötä Kärpät saa Pihlajalinnan erikoislääkäri-, diagnostiikka- sekä työterveyshuollon huippuresurssit käyttöönsä. Profiloidumme Oulussa liikkujan sekä urheilijan ykkösvalintana, ja kumppanuus Kärppien kanssa alleviivaa tätä kehitystä. Olemme erittäin tyytyväisiä ja ylpeitä Kärppien luottamuksesta Pihlajalinnaa kohtaan, kertoo Pihlajalinnan Pohjois-Suomen aluejohtaja Ville Valkama.

Pihlajalinna on valtakunnallisesti yksi suurimpia yrityksiä, joka on erittäin vahvasti mukana kotimaisessa urheilussa. Pihlajalinnan Urheiluklinikalla ortopedit, kirurgit, fysioterapeutit ja liikuntalääketieteen erikoislääkärit tarjoavat apua urheiluun liittyvien vammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Kattavat asiantuntija- ja tutkimuspalvelut ovat tarkoitettu kaiken tasoisille ja kaikenikäisille liikkujille.

– Lähdemme tähän yhteistyöhön ilolla ja odotuksella. Oulun Kärpillä on Liigan suurin seuraajakunta ja mittava organisaatio maantieteellisesti laajalla Pohjois-Suomen kasvualueellamme. Strategisena kumppanina Kärpät tarjoaa meille tehokkaan kanavan entistä suuremmalle näkyvyydelle ja verkostoitumiselle sekä kuluttajarajapintaan että yrityskumppanuuksiin Pohjois-Suomessa. Jääkiekko on tutkimusten mukaan kiinnostavin urheilulaji kaikenikäisten suomalaisten keskuudessa, ja Kärpät täydentää valtavan hienon Liiga-kumppanuusverkostomme, kuvailee Pihlajalinnan kumppanuuksista vastaava johtaja Suvi Syrjälä.

– Odotamme yhteistyöltä paljon, ja varmasti saammekin Pihlajalinnan puolelta asiantuntevaa osaamista paitsi työterveyteen, myös huippu-urheilun kehittämisen tueksi. Innolla lähdemme yhdessä rakentamaan uutta kautta, summaa Virkkunen.

Salli toiminnalliset evästeet nähdäksesi sisältöihin liitetyt Youtube-videot


Lisätietoja:
Tommi Virkkunen, toimitusjohtaja Oulun Kärpät -konserni, puh. 0400 584 401
Ville Valkama, aluejohtaja Pihlajalinna, [email protected], puh. 050 451 3345
Suvi Syrjälä, kumppanuusjohtaja Pihlajalinna, [email protected]; puh. 040 833 8111