Pihlajalinna ja TPS solmivat pääyhteistyökumppanuuden terveyspalveluista – Tähtäimessä pelaajien terveenä pysyminen ja pitkäaikainen yhteistyö Turussa

Pihlajalinna ja Liigassa pelaava turkulainen jääkiekkoseura TPS ovat solmineet kolmivuotisen pääyhteistyökumppanisopimuksen 1.5.2023 alkaen.

– Saamme Pihlajalinnasta kaikki tarvittavat terveyspalvelut kuten yleis- ja erikoislääkäri-, diagnostiikka- ja fysioterapiapalvelut sekä urheilijoille että koko organisaatiomme henkilökunnalle. Uskomme että tämä yhteistyö tuo aidosti lisäarvoa molemmille osapuolille, sanoo TPS:n toimitusjohtaja Aki Holma.

HC TPS on yksi Suomen perinteikkäimmistä ja menestyneimmistä jääkiekkoseuroista. Pihlajalinna on Suomen suurimpia terveyspalvelualan yrityksiä, jolla on useita lääkärikeskuksia Turun seudulla, mm. Kivikukkarossa ja Kupittaalla entinen Pohjola Sairaala, joka liittyi osaksi Pihlajalinnaa vuonna 2022 yrityskaupan myötä.

– TPS on yksi Varsinais-Suomen alueen suurimpia ja vahvimpia brändejä, ja valtakunnallisellakin tasolla yksi tunnetuimmista urheilubrändeistä. Olemme erittäin tyytyväisiä ja ylpeitä, että TPS luottaa meidän osaamiseemme. Pihlajalinnassa on kansainvälisesti tunnustettu huipputason urheilulääketieteen osaaminen. Meille on tärkeää, että joukkueen asiointi Pihlajalinnassa on sujuvaa ja vaivatonta, kertoo Pihlajalinnan Länsi-Suomen aluejohtaja Aki Ahonen.

Pihlajalinna on valtakunnallisesti yksi suurimpia yrityksiä, joka on vahvasti mukana kotimaisessa urheilussa. Pihlajalinnan Urheiluklinikalla ortopedit, kirurgit, fysioterapeutit ja liikuntalääketieteen erikoislääkärit tarjoavat apua urheiluun liittyvien vammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Kattavat asiantuntija- ja tutkimuspalvelut ovat tarkoitettu kaiken tasoisille ja kaikenikäisille liikkujille.

– Tutkimusten mukaan jääkiekko on suomalaisten mielestä kiinnostavin urheilulaji. Luonnollisesti halusimme ryhtyä yhteistyöhön TPS:n kanssa, joka on merkittävin urheiluseura tärkeällä kasvualueellamme ja kumppanina tarjoaa meille kanavan entistä suuremmalle kuluttajanäkyvyydelle ja verkostoitumiselle kumppanuuksiin Turun alueella. TPS yhteistyö on meille tärkeä alusta, jonka kautta voimme edelleen kasvattaa Pihlajalinnan palveluiden käyttöä ja liiketoimintaa alueellisesti, kuvailee Pihlajalinnan kumppanuuksista vastaava johtaja Suvi Syrjälä.

– Erityisesti verkoston voima TPS:n kannattajien ja kumppaniyritysten keskuudessa on todella vahva, ja uskomme että yhteistyö hyödyttää molempia tulevina vuosina, minkä koen erittäin tärkeäksi, lisää Holma.

Lisätiedot:
Aki Ahonen, aluejohtaja, puh. +358 44 553 3177, [email protected]
Suvi Syrjälä, sponsorointi- ja kumppanuusjohtaja, puh. 040 833 8111, [email protected]

Salli toiminnalliset evästeet nähdäksesi sisältöihin liitetyt Youtube-videot