Pihlajalinna Turku Keskusta

Pihlajalinna Turku on uusi täyden palvelun lääkärikeskus ja sairaala Turun ydinkeskustassa.

Lääkärikeskuksessa toimii noin 60 kokenutta yleis- ja erikoislääkäriä sekä lähes 30 muuta terveydenhuollon ammattilaista. Korkeatasoinen osaaminen, uudet hoito- ja tutkimuslaitteet sekä monipuolinen palvelutarjontamme takaavat asiakkaillemme nopean ja tehokkaan hoitoketjun.

Tarjoamme laajan valikoiman yleis- ja erikoislääkäripalveluja sekä monipuolisia tutkimus-, toimenpide- ja leikkausmahdollisuuksia. Yleislääkärin vastaanotolle pääsee aina aukioloaikoina. Myös laboratorio, röntgenkuvausmahdollisuus sekä sairaanhoitajan palvelut ovat tarjolla aina kun olemme auki.

Kun vaivasi vaatii leikkaushoitoa, pääset nopeasti ja jonottamatta hoitoon Pihlajalinnan sairaalaan. Leikkaavat lääkärit ovat oman alansa kokeneita erikoislääkäreitä.

Kattavan yleis- ja erikoislääkärivastaanoton lisäksi tarjoamme myös muiden asiantuntijoiden palveluita: allergia- ja astmahoitaja, diabeteshoitaja, unihoitaja, kuulontutkijat, fysioterapeutit, ravitsemusterapeutti, sairaanhoitajat, toimintaterapeutti ja työkykyvalmentaja.

Päivystys Turku

Pihlajalinna Turku Keskustassa päivystävät arkisin kokeneet yleislääkärit sekä sairaanhoitaja. Päivystys ajanvarauksella.

Yleislääkäri on paikalla aina aukioloaikoina, samoin kuvantaminen ja laboratorio ovat avoinna aina koko aukioloajan.

Ajankohtaista

nainen

Katso ajankohtaiset uutiset ja edut.

Palvelut

Sertifikaatit

Sijainti

Pihlajalinna Turku Keskusta

Yliopistonkatu 29 B

20100Turku

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä
Kaikki