Pihlajalinna ja Ounasvaaran Hiihtoseura ovat solmineet kumppanuussopimuksen 1.1.2024 alkaen

Kotimaisessa urheilussa vahvasti mukana oleva Pihlajalinna toimii 1.1.2024 alkaen Ounasvaaran Hiihtoseuran kumppanina.

– Ounasvaaran Hiihtoseura on merkittävä rovaniemeläisten liikuttaja. Strategiamme mukaan haluamme palvella paremmin jäseniämme ja tarjota jäsenyydelle entistä paremmin vastiketta. Pihlajalinnan kumppanuus on tässä tärkeässä osassa, kun kokonaisvaltaiset palvelut ovat seuralle sujuvasti saavutettavissa, Ounasvaaran Hiihtoseuran toiminnanjohtaja Janne Mäkinen kertoo.

Ounasvaaran Hiihtoseura
Yhteistyössä on voimaa. Kuvassa vasemmalla Ounasvaaran Hiihtoseuran toiminnanjohtaja Janne Mäkinen ja oikealla Pihlajalinnan Pohjois-Suomen aluejohtaja Ville Valkama.

Ounasvaaran Hiihtoseura on tarjonnut liikunnan iloa vuodesta 1927. Seura liikuttaa rovaniemeläisiä suunnistuksessa, maastohiihdossa, ampumahiihdossa sekä mäkihypyssä ja yhdistetyssä. Pihlajalinna on Suomen suurimpia terveyspalvelualan yrityksiä, jolla on useampi lääkärikeskus- ja sairaalayksikkö Pohjois-Suomen alueella, kuten Oulussa entinen Pohjola Sairaala, joka liittyi osaksi Pihlajalinnaa vuonna 2022 yrityskaupan myötä, sekä laajan palveluvalikoiman lääkärikeskukset muun muassa Levillä ja Rovaniemellä.

– Ounasvaaran Hiihtoseura on merkittävä toimija Rovaniemellä, missä Pihlajalinnan toiminta kehittyy voimakkaasti. Pihlajalinna haluaa huippu-urheilijoiden ohella ottaa erityisellä tavalla huomioon nuoret liikkujat, jotka ovat Ounasvaaran Hiihtoseuran toiminnan kivijalka, kertoo Pihlajalinnan Pohjois-Suomen aluejohtaja Ville Valkama.

Pihlajalinna on valtakunnallisesti yksi suurimpia yrityksiä, joka on erittäin vahvasti mukana kotimaisessa urheilussa. Pihlajalinnan ortopedit, kirurgit, fysioterapeutit ja liikuntalääketieteen erikoislääkärit tarjoavat apua urheiluun liittyvien vammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Kattavat asiantuntija- ja tutkimuspalvelut ovat tarkoitettu kaiken tasoisille ja kaikenikäisille liikkujille.

– Odotamme innolla yhdessä rakennettavaa kumppanuutta, joka tavoitteen mukaan kehittyy pitkäaikaiseksi yhteistyöksi, joka palvelee niin Pihlajalinnaa kuin seuran jäseniä, Mäkinen päättää.