Kesätöihin Pihlajalinnaan

Hei sinä hoitoalan nykyinen tai tuleva ammattilainen, onko tähtäimessäsi unelmien kesätyö? Tule meille kehittymään alasi huippuammattilaiseksi!


Olisitko sinä seuraava pihlisläinen?

Pihlajalinna on laadukkaita sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluita tarjoava suomalainen yritys. Meitä pihlisläisiä on jo lähes 10 000 eri alojen ammattilaista, jotka työskentelevät esimerkiksi vastaanottopalveluissa, kotihoidossa, asumispalveluissa tai terveyskeskussairaalassa.

Meillä et tarvitse supervoimia, mutta olisi mahtavaa, jos kesätyöntekijänä hyppäät rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin, joita kesä Pihlajalinnassa tuo eteesi. Nähdään kesällä!

Miltä unelmiesi kesätyö näyttää?

1. Uuden oppiminen ja kivat työkaverit!

Lupaamme, että kesän aikana tule oppimaan ja kehittymään muiden ammattilaisten rinnalla. Ankeinkin maanantai muuttuu astetta paremmaksi hyvässä työporukassa. Pihlisläiset ovatkin sanoneet, että olemme työpaikkana kokoamme pienemmän tuntuinen - ihmisen kokoinen.

2. Joustava kesätyö

Festareita tai kavereiden mökkireissuja tiedossa? Ei hätää, myös niille löytyy aikaa. Voit vaikuttaa työvuoroihisi joustavasti pitkin kesän, koska työn ja vapaa-ajan tasapaino on meille tärkeää.

3. Mahdollisuus eri urapolkuihin myös kesän jälkeen

Meille opiskelijat ovat alan tulevaisuus ja siksi haluamme panostaa myös sinuun. Mahdollistamme joka vuosi sadoille opiskelijoille eri pituisia harjoittelujaksoja, ja voit kesätöiden jälkeen toimia esimerkiksi osa-aikaisessa työssä opintojen ohella.

"Se on yllättävää miten läheisiä työkavereista on lyhyessä ajassa tullut. Myös esihenkilöille on aina helppo mennä juttelemaan." - Elisa, kesätyöntekijä


"Työkaverit auttaa kyllä jaksamaan tässä työssä! On myös ollut kiva, että tekemällä pidempiä päiviä on voinut saada ylimääräisiä vapaita ja aina on kyllä saatu järjestymään toivotut vapaapäivät." - Fanni, kesätyöntekijä

Katso avoimet työpaikat