Pihlajalinna FC Interin pääyhteistyökumppaniksi

Turkulainen jalkapalloseura FC Inter luottaa myös jatkossa Lääkärikeskus Pihlajalinnan terveyspalveluihin. Vuoden alusta alkavan sopimuksen myötä Pihlajalinna toimii FC Interin pääyhteistyökumppanina seuraavat kolme vuotta. FC Interin Veikkausliigassa pelaava miesten edustusjoukkue, naisten harrastejoukkue sekä juniorijoukkueet saavat Pihlajalinnan kattavat lääkäripalvelut käyttöönsä. Yhteistyössä panostetaan myös urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn, joka on Pihlajalinnan merkittävä osaamisalue.

Laaja yhteistyö kattaa myös Interin lanseeraaman InterAction-ohjelmakokonaisuuden. InterActionin kautta innostetaan koko Varsinais-Suomen alueen lapsia ja nuoria terveyttä edistävään liikunnalliseen elämäntapaan, joka on sekä Pihlajalinnan että Interin yhteinen vastuullisuustavoite ja arvopohja.

– Meille oli luontevaa lähteä laajentamaan hyvin toiminutta kumppanuutta Pihlajalinnan kanssa, sillä seurassa oltiin kaikilla osa-alueilla erittäin tyytyväisiä aiempaan yhteistyöhön. Laajemman yhteistyön kautta pystymme yhdessä Pihlajalinnan kanssa entistä paremmin tavoittamaan koko maakunnan urheilevat perheet, toteaa FC Interin myyntipäällikkö Jimi Lehto.

– Olemme erittäin iloisia saadessamme jatkaa hienosti toiminutta ja sujuvaa paikallista kumppanuutta FC Interin kanssa myös jatkossa. Pihlajalinnalle on tärkeää olla mukana tukemassa paikallisesti ja pitää aidosti huolta kumppaneista. Uuden laajemman näkökulman yhteistyöhömme tuo InterAction -toiminta, jonka myötä on mahdollisuus vaikuttaa laajemminkin varsinaissuomalaisten lasten ja nuorten liikuntaharrastukseen. InterAction -toiminta on jopa uraauurtavaa arvopohjaista työtä suomalaisessa urheilukentässä, ja tällaisessa työssä on erityisen hienoa olla kumppanina mukana, iloitsee Pihlajalinnan Länsi-Suomen aluejohtaja Aki Ahonen.

FC Inter yhteistyökuva
Kuvassa (vasemmalta oikealle): Interin myyntipäällikkö Jimi Lehto, Pihlajalinnan urheilukoordinaattori Petri Lampinen, Pihlajalinnan kumppanuusjohtaja Suvi Syrjälä, InterAction-päällikkö Jani Meriläinen, InterAction-koordinaattori Eero Lehtinen, Pihlajalinnan aluejohtaja Aki Ahonen ja Pihlajalinnan palvelukoordinaattori Satu Brandt.

Inter-perheellä on yhteistyön kautta käytössään Pihlajalinnan päivystys Veritas Stadionin välittömässä läheisyydessä. Päivystys on avoinna vuoden jokaisena päivänä ja auttaa esimerkiksi harjoituksissa tai peleissä tapahtuneissa äkillisissä tapaturmissa. Pihlajalinnan erityisesti urheilijoita varten rakennettu hoitopolku mahdollistaa nopean ja laadukkaan hoidon - olipa kyseessä kiireellinen akuuttihoito tai kiireettömämpi terveysasia.

Sujuva yhteistyö on edesauttanut urheiluvammojen vähenemistä taaten pelaajille mahdollisimman paljon terveitä treenipäiviä. Urheiluvamman sattuessa Interissä on oltu todella tyytyväisiä toimivan hoitopolun nopeuteen sekä korkealaatuiseen urheilulääketieteen osaamiseen.

FC Inter x Pihlajalinna edustus
Kuva: Tara Jaakkola

– Jalkapallo on ainutlaatuinen kuninkuuslaji. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tutkimuksen mukaan jalkapallo on myös Suomen tapaturma-alttein laji, joten Pihlajalinnalle on tärkeää olla mukana ennaltaehkäisemässä jalkapallossa tapahtuvia loukkaantumisia – sen ohella, että kannustamme nuorisoamme liikkumaan turvallisesti. Olemme otettuja FC Interin edustusjoukkueelta saamastamme erinomaisesta palautteesta. Urheilutiimimme tekee joka päivä töitä sen eteen, että pelaajat saavat avun nopeasti, olipa kyseessä Inter-juniori tai Veikkausliigajoukkueen pelaaja, kertoo Pihlajalinnan kumppanuuksista vastaava johtaja Suvi Syrjälä.