Entistä sujuvampaa asiointia LähiTapiolan Terveysvakuutusasiakkaille

LähiTapiolan Terveysvakuutusasiakkaat, joilla on sairaus- tai tapaturmavakuutus, voivat 28.5.2024 lähtien hakea suoralaskutusluvan käynnilleen sähköisen ajanvarauksen yhteydessä.

Suoralaskutuslupa on mahdollista saada, kun vakuutuksen vuosikohtainen omavastuu on peritty. Suoralaskutuslupa mahdollistaa, että Pihlajalinna voi lähettää laskun lääkärikäynnistäsi suoraan LähiTapiolaan – näin sinun ei tarvitse maksaa käyntiä asioidessasi etävastaanotolla tai lääkäriasemallamme.

Suoralaskutuslupaa voivat hakea henkilöasiakkaat, joilla on Terveysvakuutuksen sairaskulu- tai tapaturmavakuutus. Hakemuksen voi tehdä omaa tai alaikäisen huollettavan lääkärikäyntiä varten, mikäli olet vakuutuksenottaja tai sinulla on valtuutus hoitaa alaikäisen vakuutetun vakuutus- ja korvausasioita.

Näin haet suoralaskutuslupaa:

  1. Siirry Pihlajalinnan ajanvaraukseen
  2. Valittuasi haluamasi ajan valitse ”Minulla on vakuutus”
  3. Vakuutusyhtiövalinnassa valitse ”LähiTapiola”
  4. Anna lupa hakea vakuutustiedot LähiTapiolalta
  5. Jos sinulla on voimassa olevia suoralaskutuslupia ja ajanvaraus liittyy johonkin niistä, voit liittää ajanvarauksen siihen. Muussa tapauksessa voit hakea uutta suoralaskutuslupaa LähiTapiolalta.
  6. Sinut siirretään automaattisesti LähiTapiolan sivustolle, josta voit hakea suoralaskutusluvan. Hakemuksesi käsitellään saman tien.
  7. Saatuasi suoralaskutusluvan vahvistettu ajanvaraus liitetään siihen automaattisesti.

Lisätietoa suoralaskutusluvasta ja sen hakemisesta: LähiTapiola.fi

Tutustu myös: