Pihlajalinna on sitoutunut YK:n vastuullista liiketoimintaa edistävään aloitteeseen

UN Global Compact -yritysvastuualoite haastaa yritykset kehittämään liiketoimintaansa entistäkin vastuullisemmaksi. Pihlajalinna on sitoutunut työoloihin, ihmisoikeuksiin, ympäristöön ja lahjonnan ehkäisyyn liittyviin kansainvälisiin velvoitteisiin. Sitoumus UN Global Compact -aloitteeseen on osa Pihlajalinnan vastuullisuustyötä.

Sitoutumalla UN Global Compact -aloitteeseen Pihlajalinna on mukana tukemassa ja toteuttamassa omassa vaikutuspiirissään ihmisoikeuksia, työelämän periaatteita, ympäristöön ja korruption vastaiseen toimintaan liittyviä perusarvoja. Nämä YK:n perusarvot on listattu aloitteen kymmenessä periaatekohdassa.

Pihlajalinnan viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Tuula Lehdon mukaan UN Global Compact -aloitteeseen sitoutuminen tukee Pihlajalinnaa sen pyrkimyksessä rakentaa vastuullista ja menestyvää liiketoimintaa.

– Pihlajalinnan strategisten tavoitteiden saavuttamisen perustana on eettinen ja kestävä toiminta, ja sitoutuminen YK:n aloitteeseen on julkinen lupaus vastuullisen yrityskulttuurin puolesta. Seuraavaksi lähdemme tarkastelemaan tarkemmin, miten edistämme YK:n kestävän kehityksen tavoitteita omalla vastuullisuustyöllämme, Lehto sanoo.

UN Global Compact toimii yli 160 maassa. Mukana on yli 15 000 yritystä sekä yli 3 000 muuta organisaatiota. Aloite on perustettu YK:n entisen pääsihteerin Kofi Annanin toimesta vuonna 2000. Pihlajalinna on osa Suomen Global Compact -verkostoa.

Lisätietoja:
Tuula Lehto
viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, Pihlajalinna
puh. 040 5885 343 tai [email protected]