3.5.2017 Pihlajalinna vahvistaa omia fysioterapiapalveluitaan ja aloittaa yhteistyön Fysios-ketjun kanssa

Pihlajalinna vahvistaa merkittävästi omia lääkärikeskuksissa tarjottavia fysioterapiapalvelujaan ympäri Suomea. Yhtiö aikoo tuottaa palveluja jatkossa aktiivisesti myös itse, koska näkee fysioterapian olennaisena osana vaikuttavaa tuki- ja liikuntasairauksien hoitoketjua.

Toimintaa tulee kehittämään Vesa Linna, joka aloitti Pihlajalinnan lääkärikeskusten ja sairaalan fysioterapian palvelupäällikkönä 2.5. Linna tuli Pihlajalinnaan Fysios-fysioterapiaketjusta. Aikaisemmin Linna on toiminut myös Tampereella fysioterapiapalveluita tarjonneen Kunnon Klinikka Oy:n toimitusjohtajana.

Pihlajalinna aloittaa samalla valtakunnallisen yhteistyön Fysios-ketjun kanssa. Fysios on Suomen suurin yksityinen fysioterapiayritys, ja se tarjoaa palveluja 23 paikkakunnalla 53 toimipisteessä. Fysios täydentää palvelutuotantoa niillä alueilla, joilla Pihlajalinnalla ei ole tarjolla omaa kuntoutuspalvelua. Yhteistyö alkaa toukokuun aikana.

Pihlajalinnan tavoitteena on ennen kaikkea parantaa hoitoketjun vaikuttavuutta. Asiakkaalle pyritään tarjoamaan mahdollisimman paljon lähipalveluja sekä toimipisteissä että kehitettävien digitaalisten palvelujen avulla.

”Näen, että fysioterapian rooli korostuu jatkossa tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa. Pohdimme erilaisia vaihtoehtoja toiminnan kehittämisen kannalta, ja yhdistelmäratkaisu, jossa sekä vahvistamme omaa palvelutuotantoa että parannamme alueellista peittoa kumppanin kanssa, vaikutti lopulta parhaalta ratkaisulta", sanoo Pihlajalinnan lääkärikeskusten ja sairaaloiden liiketoimintajohtaja Ville Remes. “Fysioksessa on samaa yrittäjähenkistä kasvuyritystä Pihlajalinnassa. Uskon yhteistyömme tukevan molempien kasvutarinaa.”

”Yhteistyöllä pystymme tarjoamaan asiakkaille valtakunnallisesti toimivan hoitoketjun ja tuomaan parhaat käytänteet asiakkaiden hyödyksi”, sanoo Fysios-ketjun toimitusjohtaja Heikki Tiitinen.

Lisätietoja:
Ville Remes, liiketoimintajohtaja, Pihlajalinna, 040 641 8111, [email protected]
Heikki Tiitinen, toimitusjohtaja, Fysios, 0400 648 663, [email protected]