4.1.2022 Pihlajalinna ja Aino Health solmivat yhteistyösopimuksen

Pihlajalinna ja työkykyjohtamisen palveluita tarjoava Aino Health ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Pihlajalinna pystyy palvelemaan entistä laajemmin asiakkaitaan niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla.

Yhteistyön myötä Pihlajalinna pääsee tarjoamaan asiakasorganisaatioilleen muun muassa Aino Healthin HealthManager-työkykyjohtamisen järjestelmäratkaisua, jota hyödyntämällä voidaan vähentää sairauspoissaoloja ja alentaa niihin liittyviä kustannuksia. Lisäksi se parantaa liiketoiminnan tuloksia lisäämällä tuottavuutta ja työntekijöiden sitoutumista tekemällä suorituskyvystä, hyvinvoinnista ja turvallisuudesta kiinteän osan jokapäiväistä työtä.

− Tämän yhteistyön avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin ja tarjoamaan heille vaihtoehtoisia ja tehokkaita digitaalisia työkaluja. Palvelutasomme nousee kansainvälisen kumppanin mukaan tulon myötä, Pihlajalinnan myyntijohtaja Juha-Pekka Halttunen sanoo.

HealthManager-järjestelmän avulla yrityksien työntekijät voidaan osallistaa työkyvyn varhaiseen tukeen. Järjestelmä auttaa työntekijöiden työkyvyn ja työhyvinvoinnin seurannassa ja ylläpitoon liittyvien prosessien ja tietojen hallinnassa. Järjestelmä tarjoaa läpinäkyvyyden työkykyriskeihin ja sovittujen toimintatapojen seuranta yksinkertaistuu.

− Olemme ylpeitä voidessamme toivottaa Pihlajalinnan tervetulleeksi mukaan uutena kumppanina. Odotamme innolla, että pääsemme tekemään yhteistyötä ja tukemaan heidän asiakasorganisaatioitaan työkykyjohtamisen prosessien digitalisoinnissa ja systematisoinnissa, Aino Healthin toimitusjohtaja Jyrki Eklund kertoo.

Tutustu Aino Healthiin tarkemmin heidän verkkosivuillaan.