21.5. Pihlajalinna ostaa Kouvolan Työterveyden

Pihlajalinna ostaa Kouvolan Työterveys ry:n liiketoiminnan. Kauppa astuu voimaan 1.6.2019. Kouvolan Työterveyden toimipiste Kouvolan Prisman yhteydessä siirtyy Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy:lle.

Yrityskauppa vahvistaa ja laajentaa Pihlajalinnan toimintaa Kymenlaaksossa. Pihlajalinnalla on entuudestaan toimipisteet Kouvolan keskustassa, Kuusankoskella, Kotkassa, Karhulassa, Haminassa, Inkeroisissa, Miehikkälässä ja Virolahdella.

”Liiketoimintakaupan myötä Pihlajalinnan palvelut ovat yhä kattavammin saatavilla Kouvolan alueella. Nykyisten työterveysasiakkaiden palvelut laajenevat, ja heille tulee tarjolle Pihlajalinnan hoitajapuhelinpalvelu, työterveysportaali ja tekoälyavusteinen etälääkäripalvelu sekä laajat lääkärikeskuspalvelut”, kertoo Pihlajalinnan Kymenlaakson, Päijät-Hämeen ja Etelä-Karjalan aluejohtaja Anu Neuvonen.

Kouvolan Työterveyden asiakkaana on noin 70 paikallista yritystä, joissa on yhteensä noin 2 000 työntekijää.

”Kouvolan Työterveys ry on tehnyt hyvää työterveystyötä jäsenyritystensä kanssa yli 40 vuotta. Huolellisen harkinnan jälkeen olemme päätyneet siihen, että on oikea aika vastata digitalisaation haasteisiin ja kiristyvään kilpailuun osaavasta työvoimasta liittymällä osaksi vahvempaa kokonaisuutta. Uskomme, että Pihlajalinna on paras kumppani kehittämään jäsentemme työterveyttä seuraavalle tasolle”, Kouvolan Työterveys ry:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Virenius kertoo.

Kouvolan Työterveyden työntekijät jatkavat Pihlajalinnan palveluksessa vanhoina työntekijöinä.