11.1.2018 Pihlajalinna jatkaa olympiavoittaja Iivo Niskasen yhteistyökumppanina

Iivo Niskanen Pihlajalinna
Iivo Niskanen on aiemmin tehnyt yhteistyötä itäsuomalaisen ITE-lääkärikeskuksen kanssa. ITE on nykyään osa Pihlajalinnaa. Urheiluklinikoidemme kautta olemme lukuisten huippu-urheilijoiden ja -joukkueiden yhteistyökumppani.

”On hienoa, että pitkä yhteistyösuhde jatkuu. Minulle urheilijana oma lääkäri, joka tuntee terveyshistoriani, on tärkeä asia. Tämä antaa myös entistä suuremmat onnistumisen mahdollisuudet akuuteissa ongelmatilanteissa”, __Iivo Niskanen __sanoo.

"Hyvä, että paikallinen, pitkä yhteistyö jatkuu – nyt Pihlajalinnan nimen alla", iloitsee myös Pihlajalinna ITE:n erikoislääkäri Ismo Vajanto. “Pihlajalinnassa ongelmatilanteissa urheilijan ja valmentajan käytettävissä on välittömästi useamman erikoisalan tietämys. Silloin voidaan tehokkaasti pyrkiä ratkaisuihin, joilla huippu-urheilijan työkyky palautuu nopeasti ja pysyy kunnossa.”

Niskanen pitää yhteistyötä myös valmennuksellisesti arvokkaana ”Saamme ennakoivasti asiantuntijan näkemyksen ja arvion, miten tulee edetä harjoittelun ja terveyttä edistävien asioiden kanssa. Lääkäri on näin ollen myös valmentajan asiantuntijaverkoston merkittävä palanen”, Niskanen toteaa.

"Iivon tapauksessa kovimmalla harjoituskaudella ja kilpailukaudella liikutaan kahta puolen ihmisen äärimmäistä suorituskykyä, näin ollen lajin ja taustojen pitkäaikainen tunteminen on lääkärille tärkeää", Vajanto täydentää.

Urheiluklinikoillamme on pitkä kokemus urheiluvammojen ehkäisystä, hoidosta, leikkauksista ja kuntoutuksesta.