24.8.2021 Lastenlääkärin vastaanotolle pääsee nyt helposti Pihlajalinna Terveyssovelluksen kautta

Pihlajalinna vahvistaa asemaansa lasten terveyspalveluiden tuottajana ja avasi 23.8.2021 uuden lastenlääkärin chat-palvelun Pihlajalinna Terveyssovellukseen. Lastenlääkärin chat-palvelusta saa nopeasti ja helposti avun moneen vaivaan.

Lastenlääkärin chat-palvelussa pääset helposti keskustelemaan lastenlääkärin kanssa chatissa. Etävastaanotolla voidaan hoitaa monenlaisia akuutteja vaivoja, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimista. Lastenlääkärin chat-palvelussa saa apua esimerkiksi infektioihin, allergioihin, ihottumaan tai vatsavaivoihin. Lastenlääkärille voi myös halutessaan lähettää chatissa kuvia esimerkiksi lapsen iho-oireista.

– Lastenlääkärin chatiin voi tulla melkein millä tahansa lapsen asialla. Vaikka asia ei tulisi kokonaan kuntoon etänä, saadaan chatissa tilannetta hoidettua kuitenkin aina eteenpäin, kertoo Pihlajalinnan lastentautien erikoislääkäri Joakim Janér.

Lastenlääkärin chat-palvelu on avoinna Pihlajalinna Terveyssovelluksessa arkisin klo 8–22 sekä viikonloppuisin klo 8–18 ilman ajanvarausta. Lastenlääkärin chat-palvelussa voit asioida huollettavanasi olevan alle 12-vuotiaan lapsen puolesta. Palvelussa voivat asioita myös ne, joiden lapsella on vakuutus, sillä palvelu on vakuutuskorvattavaa.

– Haluamme palvella lapsiperheitä mahdollisimman hyvin. Pihlajalinna Terveyssovelluksen kautta saa nopeasti avun lapsen vaivaan, ja asiointi onnistuu mistä tahansa, vaikkapa kesämökiltä tai lomamatkalta käsin, sanoo Pihlajalinnan Etäklinikan liiketoimintajohtaja Nina-Maria Tigerstedt.

Lue lisää: Lastenlääkärin chat-palvelu