Pihlajalinna avaa uuden Forever-liikuntakeskuksen Hyvinkään Sveitsiin

8.11.2022

Pihlajalinna-konserniin kuuluva Forever-kuntoklubiketju vahvistaa liikuntakeskusten toimipisteverkostoaan ja avaa vuodenvaihteessa uuden Forever LITE -kuntosalin Hyvinkäälle. Uusi liikuntakeskus sijaitsee Hotelli Sveitsin yhteydessä osoitteessa Härkävehmaankatu 4.

Uusi Forever-kuntosali tarjoaa alueen asiakkaille mahdollisuuden panostaa hyvään oloon ja terveyteen. Kuntosali on avoinna vuorokauden ympäri, ja se sijaitsee Hyvinkään keskustan tuntumassa.

Forever-kuntoklubiketjun tavoitteena on tarjota kaikille liikkujille parhaat mahdolliset tilat ja välineet harjoitteluun. Uudet Technogymin kuntosalilaitteet ja toiminnallisen harjoittelun alue tarjoavat monipuolisen ja inspiroivan ympäristön, joka palvelee monen tasoisia treenaajia. Laitteet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä, ja jokaisesta laitteesta löytyy ohjeet liikkeen suorittamiselle.

– Olemme erittäin iloisia, että voimme vastata asiakkaidemme pyyntöön laajentaa toimipisteverkostoamme Uudellamaalla. Tuomme Sveitsiin monipuolisen kattauksen markkinoiden laadukkaimpia kuntosalilaitteita ja -välineitä, sanoo Foreverin liiketoimintajohtaja Minna Pulkkinen.

Lisätietoja
liiketoimintajohtaja Minna Pulkkinen, Forever Helsinki Oy, p. 043 824 4254 tai [email protected]