Pihlajalinna Lappeenranta laajentaa palveluitaan ja muuttaa uusiin tiloihin maaliskuussa 2023

14.10.2022

Pihlajalinna laajentaa maaliskuussa 2023 toimintaansa Lappeenrannassa ja tuo uusia monipuolisia palveluita asiakkailleen. Uudet tilat sijaitsevat helppojen kulkuyhteyksien äärellä OP Etelä-Karjalan kanssa samassa osoitteessa Kirkkokatu 9.

Muuton yhteydessä palvelut Lappeenrannassa laajentuvat erityisesti yleis- ja erikoislääkäritoimintojen osalta. Erikoisaloista saatavilla on työterveys-, korva-, nenä- ja kurkkutautien, gynekologian, neurologian sekä urologian vastaanottoja. Saatavilla ovat myös laboratorio- ja fysioterapiapalvelut.

Uutena erikoisalana Lappeenrannassa aloittaa myös gastroenterologia, jonka myötä toimipisteessä tehdään jatkossa myös mahalaukun ja suoliston tähystyksiä. Lisäksi diagnostiikka laajenee röntgenillä.

– Kysyntä palveluillemme on alueella vahvaa, ja uudet modernit tilat mahdollistavat palveluidemme laajentamisen Lappeenrannassa. Muuton yhteydessä pystymme laajentamaan myös aukioloaikojamme ja varsinkin viikonloppuvastaanotot ovat olleet kysyttyjä. Olemme erittäin iloisia siitä, että muutamme juuri OP Etelä-Karjalan tiloihin ja saamme nykyaikaiset tilat, joihin asiakkaiden on helppo saapua, sanoo Pihlajalinnan Etelä-Karjalan aluejohtaja Krista Ikäläinen.

Uuteen toimipisteeseen tullaan rekrytoimaan erityisesti erikoislääkäreitä.