25.2.2022 Pihlajalinna lisää lahtelaista hyvinvointia Salpausselän kisojen pääyhteistyökumppanina

Lääkärikeskus Pihlajalinna on perinteikkään lahtelaisen talviurheilujuhlan, Salpausselän kisojen pääyhteistyökumppani 2022−2024. Pihlajalinna tukee laadukkaan tapahtuman onnistumista ja hoitaa myös urheilijoiden koronatestauspalvelut kisojen ajan.

Pihlajalinna haluaa edistää suomalaisten hyvinvointia ja terveyttä. Osana tätä se haluaa tukea suomalaista urheilua ja merkittäviä urheilutapahtumia, jotka välittävät ihmisille iloa, yhteisöllisyyttä sekä kannustaa meitä kaikkia liikkumaan. Suomalaisille talvilajien huippu-urheilijoille Salpausselän kotikisat ovat yhdet kauden tärkeimmistä eivätkä vähintään mahtavan kisatunnelman vuoksi.

− On upeaa olla mukana mahdollistamassa laadukkaiden ja sujuvien talviurheilukisojen toteuttamista Lahdessa. Terveenä pysyminen niin harjoittelu- kuin kilpailukaudella on avain urheilijan menestymiseen ja sen tukemisessa haluamme olla luotetuin kumppani, Pihlajalinnan liikuntalääketieteen erikoislääkäri, ortopedi Heidi Haapasalo kertoo.

Uusi lääkärikeskus Lahden ydinkeskustassa

Lahti on Pihlajalinnalle mieluisa yhteistyökaupunki, sillä yhtiö avasi tammikuussa uuden modernin lääkärikeskuksen Lahden torin laidalle osoitteeseen Rauhankatu 14.

− Pihlajalinna Lahdessa on tarjolla laajat erikois- ja yleislääkäripalvelut, fysioterapeuttien vastaanotot sekä laboratorion ja kuvantamisen tutkimukset. Yritykselle tarjoamme kattavat työterveyspalvelut. Olemme iloisia, että voimme pitää huolta asiakkaidemme terveydestä ja hyvinvoinnista nyt myös Lahdessa, Pihlajalinnan Päijät-Hämeen aluejohtaja Krista Ikäläinen sanoo.