Pihlajalinna aloittaa koronarokottamiset tammikuun lopussa

Pihlajalinna aloittaa koronarokottamiset tehosteannoksilla tammikuun 2023 lopussa. Ensisijaisesti rokotuksia annetaan työterveyshuollon kautta, mutta valmius yksityisasiakkaiden rokotuksiin influenssarokotusten tapaan lääkäriasemilla on olemassa.

Lehdistötiedote, 12.1.2023, klo 16.50

Annettavat tehosterokotteet soveltuvat 18 vuotta täyttäneille ja riskiryhmäläisille. Linjaukset perustuvat THL:n ja STM:n kanssa käytyihin toimialakeskusteluihin.

− On hyvä, että yhteiskunnan kaikki resurssit otetaan käyttöön koronarokotuksissa, kuten influenssarokotuksissakin. Aloitamme rokotukset tammikuun loppupuolella. Tarjoamme tehosterokotuksia välittömästi myös omalle henkilöstöllemme, sanoo Pihlajalinnan lääketieteellinen johtaja Sari Riihijärvi.

Pihlajalinna palvelee lähes 300 000 työterveyshuollon piiriin kuuluvaa henkilöä eri puolilla Suomea. Lisäksi yhtiöllä on 160 toimipistettä.

− Tehosterokotteet vähentävät riskiä sairastua ja haluamme tukea työterveysasiakkaitamme vähentämään sairauspoissaoloja ja näin poissaoloista aiheutuvia kustannuksia, sanoo Riihijärvi.

Lisätiedot:

Tuula Lehto
viestintä- ja vastuullisuusjohtaja
puh. 040 5885 343
[email protected]