Pihlajalinna aloittaa työterveyshuollon palvelut Kainuussa

29.11.2022

Kainuun alueella Sotkamossa, Kuhmossa ja Suomussalmella toimiva yksityinen lääkärikeskus MediEllen siirtyi Pihlajalinnan omistukseen syyskuun alussa, ja toiminnot yhdistyvät 1.12.2022. Pihlajalinna tarjoaa jatkossa entistä monipuolisempia ja vaikuttavampia terveyspalveluita Kainuun alueella – myös kattavan kokonaisuuden työterveyspalveluita alueen yrityksille. Toimipisteet tunnistaa jatkossa nimellä Pihlajalinna Vuokatti, Pihlajalinna Kuhmo ja Pihlajalinna Suomussalmi.

– MediEllenin kauppa on mahdollistanut meille strategisesti tärkeän laajentumisen Kainuuseen. Avaamme uuden toimipisteen myös Kajaaniin ensi vuoden alussa, mikä parantaa entisestään palveluitamme ja niiden saatavuutta paikallisille asukkaille sekä sopimuskumppaneillemme kuten vakuutusyhtiö- ja työterveysasiakkaillemme. Lisäksi pystymme tarjoamaan yhä kattavampia palveluita myös tärkeälle yhteistyökumppanillemme Hiihtoliitolle, toteaa toimitusjohtaja Joni Aaltonen.

Joulukuun alusta alkaen Pihlajalinnan työterveyspalvelut on saatavilla Kainuun alueella Sotkamon toimipisteessä. Vuoden 2023 alusta työterveyshoitajan palvelut avautuvat myös Kajaanissa.

– Tuttujen lääkäreiden ja hoitajien lisäksi kasvavilla resursseilla voimme tarjota entistäkin laadukkaampia ja vaikuttavia palveluita koko seudulla, Pihlajalinnan Pohjois-Suomen aluejohtaja Ville Valkama sanoo.

Valkama haluaa korostaa yhdistymisen tuomia mahdollisuuksia myös henkilöstön ja ammatinharjoittajien näkökulmasta.

– Eri erikoisalojen ammattilaisille tämä tarkoittaa lisää monipuolisia työmahdollisuuksia ja urapolkuja Kainuun alueella, Valkama sanoo.

Tutuille lääkäreille ja hoitajille voi 1.12. alkaen varata ajan Pihlajalinnan valtakunnallisesta ajanvarausnumerosta 010 312 010 tai verkkosivuilta www.pihlajalinna.fi

Lisätietoja

Ville Valkama, aluejohtaja, Pihlajalinna Pohjois-Suomi
p. 050 451 3345, [email protected]

Tuula Lehto, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, Pihlajalinna
p. 040 588 5343, [email protected]