14.10.2019 Laihian uudessa Marjapihlaja-hoivakodissa avoimet ovet 22.10.

Laihian uudessa Marjapihlaja-hoivakodissa (os. Vallinmäentie 47 C) järjestetään avoimet ovet tiistaina 22.10.2019 klo 12–16.

Marjapihlaja on vastavalmistunut 60-paikkainen hoivakoti, jonka tilat on suunniteltu vastaamaan nykytarpeita. Palvelut uuteen hoivakotiin tuottaa Laihian Hyvinvointi Oy, joka on Pihlajalinnan ja Laihian kunnan omistama yhteisyritys. Yhteisyrityksen toiminta alkoi syyskuussa 2018. Yhteistyökumppanina uuden hoivakodin toteutuksessa ollut valtakunnallisen hoivakotirakentaja Lehto Tilat Oy.

Tilaisuuden alussa on muutamia puheenvuoroja ja Pihlajalinna-lipun nosto salkoon sekä yksikön ja palveluiden esittelyä. Paikalla Laihian Hyvinvoinnin toimitusjohtaja Tero Järvinen sekä esimiehiä ja hoitohenkilökuntaa, joiden kanssa pääsee juttelemaan avattavan hoivakodin arjesta ja uusista tiloista. Tarjolla on kakkua ja suolaista tarjottavaa kahvin kera.

Asukkaat muuttavat Marjapihlajaan 24.10.2019 alkaen.

Myös Isootuvan asukkaat nauttivat nyt uusista tiloista

Laihian Hyvinvoinnin ensimmäinen vuosi on kulunut tiiviisti rakennusprojektien parissa. Nyt työn hedelmistä saadaan nauttia, kun myös kehitysvammaisten asumisyksikkö Isootuvan peruskorjaus saatiin maaliin alkukesästä.

Isootuvan asukkaat elivät pitkään remontin keskellä, mutta juhannuksen tienoilla he pääsivät viimein muuttamaan uusiin huoneisiinsa. Uusin asukas, Markku, muutti Isootupaan viime syksynä ja on viihtynyt loistavasti uudessa kodissaan. “Täällä on ollut hyvä asua. En keksi paikasta mitään moittimista”, Markku kertoo.
Laihian Hyvinvoinnin toiminnasta ja palvelusetelimallista voit lukea lisää verkkosivuiltamme.

Lisätiedot:
Sari Koivula, palvelupäällikkö, puh. 050 405 8592
Sari Kärkelä, palveluvastaava, puh. 050 410 1548